thumbnail
thumbnail
Financieel administratief medewerker

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

01-05-2023

Uren per week:

24

Organisatie
De gemeenten Breda, Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout hebben zich regionaal verbonden om gezamenlijk de niet vrij toegankelijke jeugdhulp in te kopen. Deze vijf gemeenten vormen Regio West Brabant Oost, kortweg ‘Regio WBO Jeugd’. In opdracht van dit samenwerkingsverband voert de gemeente Breda met het team WBO Jeugd taken uit rondom inkoop contractmanagement, en zorgadministratie. Lees meer over de gemeente Breda: https://www.breda.nl/gemeente-breda- bedrijfsinformatie

Introductie

Ben jij de financieel medewerker die accuraat en zorgvuldig te werk gaat én het leuk vindt om, samen met collega’s, het jaarverantwoordingsproces succesvol vorm te geven voor de jeugdzorg in de regio WBO.
Je gaat onderdeel uitmaken van het Team West Brabant Oost. Team WBO zet zich in voor de jeugd door het inkopen van de niet vrij-toegankelijke jeugdhulp, het organiseren van de financiële/administratieve afhandeling en de data-analyse.

Wat ga je doen?
Jaarlijks wordt het jaarverantwoordingsproces uitgevoerd. Hiervoor zijn (landelijke) regels voor de uitvoering daarvan qua inhoud en proces. De jeugdhulpregio WBO had in 2022 circa 280 jeugdhulpaanbieders die actief waren. Zij moeten hun inzet ook verantwoorden over 2022. Deze verantwoordingen dienen gecontroleerd en zorgvuldig verwerkt te worden.
Wij hebben jou nodig om enerzijds uitvoering te geven aan het proces, maar ook om ervoor te zorgen dat, samen met de betrokken financieel adviseur, het traject succesvol verloopt.

Concreet houd jij je bezig met het:

 • Het uitvoeren van financieel administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van inkoopfacturen, boeken van (correctie) memorialen, zorgdragen dat de balans- en tussenrekeningen juist zijn, eventueel het maken van verkoopfacturen et cetera. Hierbij rekening houdend met de wet- en regelgeving zoals o.a. BTW, Werkkostenregeling.

 • Het in samenwerking met collegae van de afdeling en de interne organisatie zorgdragen voor een volledige, juiste en tijdige verwerking van de financiële gegevens en documenten.

 • Het uitvoeren van controlewerkzaamheden aan de hand van het controle plan en kwaliteitsplan van de Financiële Administratie.

 • Door verregaande digitalisering en robotisering ga je meer naar controleren dan het invoeren van gegevens.

 • Actief bijdragen leveren aan de opgave en de doorontwikkeling waar onze afdeling / team voor staat.

Als financieel administratief medewerker bij onze gemeente onderhoud jij contact met betrokken partijen rondom alles wat te maken heeft met financiën. Kortom: jij zorgt dat we samen tot betrouwbare financiële cijfers komen die leiden tot een juiste financiële administratie. Nu en in de toekomst.

We zoeken jou!
Elke dag leren. Dat is voor jou vanzelfsprekend. Want jouw vakgebied blijft in beweging en jij houdt de wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen maar al te graag bij. Je cijfers zijn op orde en je weet deze te vertalen voor collega’s die er niet zoveel verstand van hebben als jij. Je legt makkelijk contact met diverse onderdelen binnen de organisatie. Zo ontdek jij waar we onze werkzaamheden en processen kunnen verbeteren. En je deinst er niet voor terug dit ook op te pakken. Je inspireert collega’s om mee te doen. Bovendien draag jij met jouw interesse in nieuwe vormen van digitalisering bij aan de doorontwikkeling van onze hele afdeling. Daarnaast heb je:

 • Minimaal 3 jaar ervaring als financieel (administratief) medewerker binnen het sociaal domein. Jeugddomein is een pré.

 • Ervaring met jaarverantwoordingstrajecten;

 • Pragmatisch van aard;

 • Hands-on mentaliteit;

 • Communicatief vaardig en in staat om collega’s aan te spreken en te motiveren;

 • Beschikt over een hoge mate van flexibiliteit.

Wensen

 • Minimaal 3 jaar ervaring als financieel (administratief) medewerker binnen het sociaal domein. Jeugddomein is een pré.

 • Ervaring met jaarverantwoordingstrajecten;

 • Pragmatisch van aard;

 • Hands-on mentaliteit;

 • Communicatief vaardig en in staat om collega’s aan te spreken en te motiveren;

 • Beschikt over een hoge mate van flexibiliteit.

De datum 31-01-2023 is gereserveerd voor persoonlijke gesprekken. Wij verzoeken u (uw kandidaat) vriendelijk hier reeds rekening mee te houden.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel administratief medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.