thumbnail
thumbnail
Senior Adviseur communicatie en participatie

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

01-10-2023

Uren per week:

12

Organisatie
De stad Bergen op Zoom is een vestingstad, gelegen op de Brabantse Wal, op de overgang van land en zee, zand en klei, hoog en laag. Het is een compacte stad met een historische kern, omgeven door water, bos en heide. Het dorp Halsteren en de kernen Lepelstraat en Heimolen vormen samen de woonkernen in het landelijk gebied van de gemeente Bergen op Zoom. De unieke ligging tussen de mainports Rotterdam en Antwerpen en een rijke cultuurhistorie zijn de belangrijkste kenmerken van de gemeente. Bergen op Zoom kent een goede ontsluiting op de landelijke infrastructuur.

Omschrijving van de opdracht
Senior adviseur communicatie participatie  / 12 uur per week/ HBO-WO / 125 euro per uur. Reageren vóór 30 januari 2023. Duur van opdracht is ongeveer 36 weken.

Met 68.000 inwoners en ruim 600 medewerkers zijn we een middelgrote en slagvaardige gemeente. Samen werken we aan uitdagende maatschappelijke en organisatorische vraagstukken. Je krijgt bij ons alle ruimte om te werken aan waardevolle projecten voor onze inwoners. Bergen op Zoom gaat vooruit en samen krijgen we meer voor elkaar.

Met de Toekomstvisie 2035 heeft het gemeentebestuur van Bergen op Zoom ervoor gekozen om van Bergen op Zoom een Beleef stad te maken. De Toekomstvisie is de overkoepelende visie voor de beleidsvisies van de gemeente. Onder de paraplu van de Toekomstvisie bevinden zich als belangrijke vier pijlers de Omgevingsvisie, de Economische Visie, de Visie Sociaal Domein & Veiligheid en de visie op Dienstverlening. Deze vertalen de gekozen richting van de Toekomstvisie naar tactisch, en vervolgens via uitvoeringsnota’s, naar operationeel beleid.

Namens de directie is de directeur Sociaal en Veilig verantwoordelijk voor de participatie in het proces van voorbereiding,  totstandkoming en besluitvorming van deze visies. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en begeleiden van het proces van communicatie en participatie. Reden dat we iemand zoeken met een communicatie-achtergrond.

Wat breng je mee?

  • WO opleiding op het vlak van communicatie

  • Aantoonbare meerjarige ervaring binnen de gemeentelijke overheid met vergelijkbare majeure projecten

  • Als strategisch adviseur ook ervaring met het projectmatig leiden van opdrachten

  • Een stevige en actieve persoonlijkheid, resultaatgericht, politiek-bestuurlijk invoelingsvermogen. Teamspeler en soepel kunnen communiceren op alle niveaus is vanzelfsprekend

  • Ervaring met het werken binnen de gemeente Bergen op Zoom is een pré.

  • Kennis en ervaring met het opzetten en uitvoeren van complexe participatietrajecten binnen gemeenten.

  • Persoonlijke klik met de Ambtelijk opdrachtgever.

Wat bieden jou
Een zeer interessante opdracht. De gewenste startdatum is rond 1 februari gepland

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Adviseur communicatie en participatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.