thumbnail
thumbnail

Senior Groenbeheerder

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24-36 uur per week Gelderland

Begindatum:

24 jun 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24-36 uur per week

Publicatiedatum:

24 mei 2024

Over Barneveld
Het aandachtsveld Leefomgeving is het laatste jaar sterk in ontwikkeling. De gemeente groeit en de organisatie groeit daarin mee. Er is door het Concernteam richting bepaald voor de doorontwikkeling van leefomgeving. Dat betekent ook voor team beheer een herschikking van taken. We zoeken een ervaren beheerder die in de doorontwikkeling kan meedenken over het organiseren van het groenbeheer.

Over de vacature
Als Groenbeheerder samen met ben je collega groenbeheerder verantwoordelijk voor beheerstrategie en de coördinatie groen en boombeheer, begraafplaatsen, speelplaatsen en sportveldenbeheer. Je pakt de regie zodat onze projecten een goed kader hebben, je stemt af met je collega’s in het team en kijkt daarbij niet alleen naar je eigen planning, maar neemt ook de planning van deze collega’s integraal mee in je werk.

Wat ga je doen?

 • Jij vertaalt - samen met je collega-assetmanagers - ons beleid door naar concrete beheerplannen en meerjarenonderhoudsplannen.

 • Je zorgt voor het prioriteren van onderhouds- en vervangingsmaatregelen en de financiële onderbouwingen

 • Je zorgt ervoor dat groenprojecten afgestemd zijn op projecten rondom Wegen, Verkeer en Groen, de integrale aanpak en dat deze klimaatbesteding en duurzaam zijn voor de toekomst.

 • Je bent opdrachtgever voor planmatig (groot) onderhoud en vervangingen. Jij geeft het startsein, formuleert heldere eisen voor een opdrachtscope voor projecten en vertaalt deze naar concrete projectvoorstellen en projectopdrachten. Ook bewaak en rapporteer je over de budgetten, de prestaties en de risico’s;

 • Je zorgt ervoor dat projecten die worden geïnitieerd door onze gemeente zelf én derden – voldoen aan de eisen die vanuit adequaat beheer gesteld worden;

 • Je draagt bij aan een goede bestuurlijke planning en controle cyclus (P&C-cyclus). Je schrijft hierin mee vanuit jouw expertise en geeft een verantwoording voor de financiële planning en beheersing van budgetten & uitgaven. Ook zorg je dat tijdig dat er nieuwe budgetaanvragen worden gedaan;

 • Je bent aangehaakt bij de begrotingscyclus en adviseert daarbij het management en het bestuur over de benodigde budgetten. Je levert hierbij input voor de P&C cyclus, adviseert over- en geeft uitvoering aan bestuurlijke besluitvorming.

 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in beheer en speelt daar met de uitvoering op in.

Verantwoordelijkheden
Zie opdrachtomschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 24 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

 • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in een assetmanagersfunctie binnen een gemeentelijke organisatie voor een van de assetgroepen groen-, speel- of sportvoorzieningen Je kunt stelselmatig en modelmatig denken, je bent goed in plannen en hebt organisatietalent. Een sterkte persoonlijkheid, die in staat is om taken in een breder verband te plaatsen en sterk gericht is op samenwerking. Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen prestaties, kosten en risico's in een politieke omgeving.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bv Van Hall Larenstein richting tuin en landschapsinrichting of vergelijkbaar.

Wensen

 • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in een assetmanagersfunctie binnen een gemeentelijke organisatie voor een van de assetgroepen groen-, speel- of sportvoorzieningen (40%)

 • Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen prestaties, kosten en risico's in een politieke omgeving (30%)

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bv Van Hall Larenstein richting tuin en landschapsinrichting of vergelijkbaar (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Groenbeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.