thumbnail
thumbnail

Projectleider Civiel

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32-36 Gelderland

Begindatum:

1 sept 2024

Einddatum:

31 aug 2025

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

25 jun 2024

Opdracht omschrijving

  • Je geeft leiding aan en bent verantwoordelijk voor de in- en/of externe werkvoorbereiding en realisatie van civieltechnische projecten waarbij je in teamverband samenwerkt met opdrachtgever, werkvoorbereider, directievoerder en/of toezichthouder.

  • Je draagt zorg voor de voorbereiding en bent vanaf het PVE en schetsontwerp tot en met de aanbesteding en de contractvorming (conform ARW 2016) met de aannemer verantwoordelijk voor de sturing op organisatie, budget, kwaliteit, informatie, communicatie en planning.

  • Je bewaakt de randvoorwaarden in het programma van eisen en de standaard eisen van de gemeente Barneveld.

  • Je beoordeelt contractdocumenten (RAW-bestekken, UAV-GC-contracten, EMVI's, e.d.) opgesteld door externe partijen zoals ontwikkelaars en adviesbureaus.

  • Daarnaast ondersteun je de directievoerder en toezichthouder tijdens de uitvoeringsfase en/of je voert zelfstandig de directievoering namens de opdrachtgever conform de UAV 2012.

  • Het betreft met name projecten voor vervanging van asfalt en ruimtelijke ontwikkelingen (brm en wrm, herinrichting openbare ruimte).

Verantwoordelijkheden

Zie opdracht omschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 september 2024 tot en met 31 augustus 2025 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. In het cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer op, omdat de kennismakingsgesprekken mogelijk via Teams plaatsvinden. Alleen voor dat doeleinde zullen wij gebruik maken van deze gegevens. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

HBO weg- en waterbouw, civiele techniek of vergelijkbare opleiding/ervaring (op cv aantoonbaar).

Aantoonbare ervaring met het aansturen, voorbereiden en begeleiden van de uitvoering van civieltechnische projecten op het gebied van onderhoud, vervanging, herinrichting en nieuwe aanleg (op cv aantoonbaar).

Je bent thuis in de Standaard RAW Bepalingen en in de RAW-systematiek en je kent de verschillende contractvormen en bent gewend of in staat om projectmatig te werken en projectplannen en -planningen op te stellen evenals plannen voor risicobeheersing (op cv aantoonbaar).

Je weet hoe je externe ingenieursbureaus moet aansturen en begeleiden (op cv aantoonbaar).

Wensen
40 %

Kennis op het gebied van kostenramingen, duurzaamheid, milieuwetgeving, vergunningen, cultuurtechniek, riolering en/of groenaanleg.

40 %

Ervaring of willen werken in een non-profit organisatie.

20 %

Affiniteit met bestuurlijke en politieke trajecten en burgerparticipatie.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider Civiel die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.