thumbnail

Implementatiebegeleider Kern van de Zaak

Gemeente Barneveld

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Informatiemanagement VERLOPEN

Publicatiedatum:

06-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

14-02-2022

Einddatum:

31-07-2022

Uren per week:

20
€ 100,00
20 Gelderland

De gemeente Barneveld wil haar algemene en digitale dienstverlening, informatievoorziening en interne processen een impuls geven op het vlak van integraliteit en klantgerichtheid. Daartoe implementeren we een zaaksysteem (zaaksysteem.nl)  met alle voor de gemeente Barneveld relevante processen.

Voor  gemeentebrede implementatie van zaakgericht werken heeft de gemeente een projectorganisatie ingericht onder de naam “Kern van de Zaak”.  Binnen dit project is het deelproject adoptie verantwoordelijk voor de implementatie van zaakgericht werken. Voor de ondersteuning van de deelprojectleider zijn we op zoek naar een implementatiebegeleider zaakgericht werken, die de deelprojectleider op inhoud ondersteunt.

Van de implementatiebegeleider verwachten wij

  • Kennis van zaakgericht werken
  • Brede kennis van gemeentelijke processen
  • Het kunnen vertalen van zaakgericht werken naar het effect en consequenties die dit heeft op medewerkers, managers en organisatie
  • Trainingsvaardigheden
  • Een pro-actieve houding
  • Praktische en hands-on werkwijze

Zie opdracht omschrijving.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Implementatiebegeleider Kern van de Zaak die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.