thumbnail
thumbnail

Senior medewerker burgerzaken

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
36 Gelderland

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

2 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Op de afdeling Burgerzaken is wegens vertrek van tijdelijke inhuur en nog te kort aan voldoende gekwalificeerd eigen personeel ruimte voor tijdelijke inhuur. Binnen de kaders van wet- en regelgeving en lokale werkafspraken is er ruimte om naar eigen inzicht deze opdracht uit te voeren.

Gezien de aard en omschrijving van de opdracht leent deze zich niet voor om door een zzp'ers te worden uitgevoerd.

Verantwoordelijkheden

Je start de dag met het inklaren van de binnengekomen reisdocumenten & rijbewijzen.

Met jouw expertise ondersteun je de collega’s van de Frontoffice en bent hun vraagbaak en voert ook acties voor hen uit.

Je beoordeelt de aanvragen voor een paspoort, ID-kaart en rijbewijs en zet dit door in het RAAS-station.

Je hebt het vermogen zaken te overzien tijdens drukte, kan multitasken en bent stressbestendig.

Je kan goed werken in teamverband en beschikt over verschillende gesprekstechnieken.

Je bent dienstverlenend en staat de burger te woord bij moeilijke gesprekken.

Je sluit de dag af met het opmaken van de kas.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 29 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Eis 1. U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld evenals een uitgebreide toelichting op de eisen en wensen zoals bij de betreffende eis/wens wordt aangegeven. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het template cv van de Gemeente.

Sjabloon : CV template Algemeen 1.6.doc

Eis 2. De kandidaat is aantoonbaar in het bezit van een erkend, volledig en afgerond diploma op minimaal HBO niveau. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over het gevraagde werk- en denkniveau beschikt, zal uw bieding terzijde worden gelegd.

Eis 3. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een grote (1000+) organisatie. Benoem het nummer van deze eis expliciet in het CV bij de werkzaamheden. Geef een beschrijving in het CV waar deze ervaring uit blijkt, benoem de naam van de opdrachtgever(s) en de perioden (mm-jj t/m mm-jj).

Eis 4. Vereiste (gedragscompetenties) en vaardigheden: Stressbestendig Klantgericht Samenwerken Bovenstaande competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

Eis 5. Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met opdracht specifieke voorwaarden. Zie bijlage OSV Gemeente Arnhem. Tevens ga ik ook akkoord met de algemene voorwaarden van broker Headfirst (www.headfirst.nl).

Sjabloon : OSV Gemeente Arnhem.pdf

Wensen
30 %

Wens 1. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als in een vergelijkbare functie binnen een gemeente. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

20 %

Wens 2. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 6 maanden werkervaring met Qmatic Orchestra. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

20 %

Wens 3. De kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 6 maanden werkervaring met Centric Burgerzaken. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

15 %

Wens 4. De kandidaat heeft een erkend, afgerond en volledig diploma voor de NVVB opleiding burgerzaken met de modules: B1a, B2, B6, B4a, B4b, B9 Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 =De kandidaat heeft geen erkend, afgerond en volledig diploma voor de NVVB opleiding burgerzaken met de modules: B1a, B2, B6, B4a, B4b, B9 3/5 = De kandidaat heeft een erkend, afgerond en volledig diploma voor de NVVB opleiding burgerzaken met minder dan 4 van de volgende modules : B1a, B2, B6, B4a, B4b, B9 5/5 = De kandidaat heeft een erkend, afgerond en volledig diploma voor de NVVB opleiding burgerzaken met meer dan 3 van de volgende modules : B1a, B2, B6, B4a, B4b, B9

15 %

Wens 5. De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen een gemeente. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = De kandidaat heeft geen aantoonbare werkervaring binnen een gemeente. 5/5 = De kandidaat heeft aantoonbare werkervaring binnen een gemeente.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior medewerker burgerzaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.