thumbnail
thumbnail
Verandermanager Risicomanagement Gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Sluit over 10 dagen
€ 135,00
16-18 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

16-18

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Gemeente Apeldoorn wil een kwaliteitsslag maken op het gebied van risicomanagement in de organisatie. Zowel op kennisniveau als ook in houding en gedrag.

Risicomanagement moet in de organisatie meer worden doorleefd. Dat wil zeggen dat het voor alle medewerkers ‘eigen' moet worden. Het project richt zich op risicomanagement als hulpmiddel om doelen te realiseren. In de rol van projectleider/verandermanager ben jij verantwoordelijk voor de doelstellingen met betrekking tot risicomanagement. Jij beschikt over de volgende kwaliteiten en competenties: je hebt oog voor gedrag, cultuur en hebt kennis van verandermanagement.

Daarnaast heb je gedegen kennis van gemeentefinanciën, BBV en de theorie rond weerstandsvermogen en weerstandsratio; je laat je echter niet beperken door wet- en regelgeving.

Daarnaast heb jij de drive en intrinsieke motivatie om te werken vanuit doelrealisatie en de bedoeling en minder of geheel niet vanuit systeemdenken en enkel de theorie. Ook weet je mensen te verbinden en enthousiast te maken voor risicomanagement.

Dit vraagt een managementdrive kleurenprofiel van Geel, Oranje, Groen. Op momenten dat het erop aankomt kan je een blauwe kleur inzetten.

Deze opdracht is uitgewerkt met een inhuurkracht. Deze inhuurkracht is tevens gevraagd om te reageren op deze opdracht.

Projectleiding risicomanagement

Inspireren collega’s

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verandermanager Risicomanagement Gemeente Apeldoorn die deze organisatie zoekt?