thumbnail
thumbnail

Verandermanager Risicomanagement Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 135,00
16-18 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jul 2024

Uren per week:

16-18

Publicatiedatum:

24 mei 2023

Organisatie
Gemeente Apeldoorn wil een kwaliteitsslag maken op het gebied van risicomanagement in de organisatie. Zowel op kennisniveau als ook in houding en gedrag.

Omschrijving van de opdracht
Risicomanagement moet in de organisatie meer worden doorleefd. Dat wil zeggen dat het voor alle medewerkers ‘eigen' moet worden. Het project richt zich op risicomanagement als hulpmiddel om doelen te realiseren. In de rol van projectleider/verandermanager ben jij verantwoordelijk voor de doelstellingen met betrekking tot risicomanagement. Jij beschikt over de volgende kwaliteiten en competenties: je hebt oog voor gedrag, cultuur en hebt kennis van verandermanagement.

Daarnaast heb je gedegen kennis van gemeentefinanciën, BBV en de theorie rond weerstandsvermogen en weerstandsratio; je laat je echter niet beperken door wet- en regelgeving.

Daarnaast heb jij de drive en intrinsieke motivatie om te werken vanuit doelrealisatie en de bedoeling en minder of geheel niet vanuit systeemdenken en enkel de theorie. Ook weet je mensen te verbinden en enthousiast te maken voor risicomanagement.

Dit vraagt een managementdrive kleurenprofiel van Geel, Oranje, Groen. Op momenten dat het erop aankomt kan je een blauwe kleur inzetten.

Deze opdracht is uitgewerkt met een inhuurkracht. Deze inhuurkracht is tevens gevraagd om te reageren op deze opdracht.

Verantwoordelijkheden

  • Projectleiding risicomanagement

  • Inspireren collega’s

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2023 voor de periode van één jaar voor 16-18 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

  • Minimaal HBO opleiding in de richting financiën/ bedrijfseconomie

  • Binnen 8 weken dient een VOG te kunnen worden overlegd.

  • Bereid om zowel thuis als op kantoor te werken.

Gunningscriteria

  • Kennis van gemeentefinanciën (specifiek BBV, weerstandsvermogen & weerstandsratio)

  • Ervaring in financiële functie bij decentrale overheid

  • Ervaring als Projectleider Verandermanagement

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verandermanager Risicomanagement Gemeente Apeldoorn die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.