thumbnail
thumbnail
Inhuur twee (2) vergunningsverleners drank en horeca en bibob

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 98,00
Minimaal 24 Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

Minimaal 24

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Apeldoorn is op zoek naar een vergunningverlener drank, horeca en bibob die ons team tijdelijk komt versterken. De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Omgevingsrecht en Vergunningen, team APV en bijzondere wetten en ambulante handel. Dit team bestaat uit 9 gedreven collega's. Het accent ligt op de rol van het verlenen van vergunningen voor drank en horeca en bibob. Verder voert de kandidaat het gemeentelijk beleid uit op het terrein van de openbare orde en veiligheid, gericht op het verlenen van (in het bijzonder) evenementenvergunningen.

Als vergunningverlener heb je een aantal verantwoordelijkheden die in onderstaande rollen en kerntaken beschreven zijn: 

 • Je toetst als verantwoordelijke de rechtmatigheid en volledigheid van aanvragen en adviezen inzake drank en horeca;

 • Je voert onderzoek uit aan de hand van de wet Bibob met het RIEC en LBB. - Je voert intern overleg met stakeholders;

 • Je voert overleg met aanvragers om afspraken te maken over nadere voorwaarden en om eventuele knelpunten op te lossen;

 • Je ziet bij vergunningaanvragen toe op kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024 voor minimaal 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met drie (3) keer zes (6) maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv inclusief motivatiebrief van maximaal 5 pagina's A4 toe. Bij overschrijding van het maximumaantal pagina's wordt het gedeelte dat deze overschrijding betreft terzijde gelegd en zal de beoordeling en de daaruit voortvloeiende score slechts gebaseerd zijn op het maximum gestelde aantal A4's.

 • De kandidaat beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. De vernoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring binnen het werkveld. De vernoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 • De kandidaat dienst binnen 2 weken na aanvang van werkzaamheden een VOG P te overleggen.

 • De inschrijver mag maximaal 1 kandidaat aanbieden. De inschrijving kan tot 23 november 8:30 uur ingediend worden.

 • De opdrachtgever is gerechtigd om de ingehuurde medewerker kosteloos in eigen dienst te nemen nadat de initiële looptijd van de overeenkomst is verstreken.

Gunningscriteria

 • De kandidaat heeft minimaal een half jaar relevante werkervaring. Dit wordt beoordeeld aan de hand van het ingediende cv + een korte motivatie.

 • De kandidaat heeft goede kennis van het vakgebied, handelt de dossiers zelfstandig af en is in staat om collega's binnen de gemeente te helpen. Dit wordt beoordeeld aan de hand van het ingediende cv + een korte motivatie.

 • De kandidaat voldoet aan de functie-eisen die gesteld zijn in het functieprofiel.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Vergunningsverleners drank en horeca en bibob een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Inhuur twee (2) vergunningsverleners drank en horeca en bibob die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.