thumbnail
thumbnail
Ervaren Medior Gebiedseconoom

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
16-20 Gelderland

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

11 jun 2024

Uren per week:

16-20

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Apeldoorn is op zoek naar een ervaren medior gebiedseconoom op inhuur basis. In deze functie werk je in projectverband, zelfstandig of samen met een senior-gebiedseconoom, aan met name particuliere projecten en een aantal grondbedrijfprojecten om te komen tot nieuwe toekomstige functies, zoals wonen, werken, winkelen en recreëren.

Je fungeert als het financiële geweten van projecten en hebt goed zicht op de risico’s die er binnen de projecten spelen.

Je bent een sparringpartner voor met name projectleiders en opdrachtgevers. Samen met de projectleider en jurist voer je onderhandelings-gesprekken om te komen tot (financiële) afspraken om de ontwikkeling mogelijk te maken.

Taken en werkzaamheden
Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Deelnemen aan projectgroepen.

 • Het opstellen van haalbaarheidsberekeningen en grondexploitaties.

 • Opstellen van berekeningen voor kostenverhaal.

 • Samen met projectleiders onderhandelen met externe partijen.

 • Gevraagd en ongevraagd adviseren over financiële en strategische vraagstukken gerelateerd aan de betreffende projecten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 11 december 2023 tot en met 11 juni 2024 voor 16 - 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met twee (2) keer drie (3) maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 1. U voegt een cv inclusief motivatiebrief van maximaal 5 pagina's A4 toe. Bij overschrijding van het maximumaantal pagina's wordt het gedeelte dat deze overschrijding betreft terzijde gelegd en zal de beoordeling en de daaruit voortvloeiende score slechts gebaseerd zijn op het maximum gestelde aantal A4's.

 2. De kandidaat heeft in ieder geval 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar bij een gemeentelijke overheid.

 3. De vernoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv. 3. De kandidaat heeft een afgeronde HBO/WO opleiding.

  De vernoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 4. De kandidaat dient binnen 8 weken na aanvang werkzaamheden een VOG te overleggen, uitgaand van Algemeen Screeningsprofiel Informatie Functieaspecten 11, 12 en 13. De VOG mag niet ouder zijn dan zes maanden.

 5. De inschrijver mag maximaal 1 kandidaten aanbieden. Voor elke kandidaat die aangeboden wordt dient een aparte inschrijving te worden gedaan. De inschrijving kan tot 28 november 2023 9:00 ingediend worden.

Gunningscriteria

 1. De kandidaat heeft ruime werkervaring als Medior binnen het vakgebied bij een overheidsinstantie en/of gemeente.

 2. De kandidaat heeft gedegen kennis van het vakgebied.

 3. De kandidaat voldoet aan de functie-eisen die gesteld zijn in het functieprofiel.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ervaren Medior Gebiedseconoom die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.