thumbnail
thumbnail

Assistent technisch beheerder

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 40,00
32 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

31 mei 2024

Opdracht omschrijving
De stad Apeldoorn wil naar 180.000 inwoners groeien. Het wordt dus drukker op de wegen. We hebben allerlei wensen, bijvoorbeeld om minder auto’s in de binnenstad toe te laten. Ook moet de binnenstad beter bereikbaar voor voetgangers en fietsers worden.

Hoe zorgen we ervoor dat dit gebeurt? Als je dát een mooie uitdaging vindt, dan is deze vacature voor jou geschikt. We zoeken namelijk bij de unit Verkeerssystemen, Ondergrondse Infra en Parkeren (VOIP) een assistent technisch beheerder.

Dit ben jij
Jij springt bij als collega’s dat van je vragen. Maar je zorgt er ook voor dat jouw eigen werk op tijd klaar is. Soms werk je zelfstandig, soms speel je in teamverband. Hoe dan ook, jouw technische vaardigheden zijn het belangrijkste. Heb je iets minder ervaring, maar is techniek wel jouw ding en wil je veel leren, dan ben je ook welkom.

Verantwoordelijkheden

Dit ga je doen
De 5 parkeergarages zijn voorzien van de nodige technische installaties. Een technisch probleem? Jij regelt dat de storing opgelost wordt en daarbij zie jij erop toe dat de werkzaamheden volgens afspraken uitgevoerd worden. Een vraag van een bezoeker? Jij weet de klant verder te helpen in samenwerking met de beheerders. Jij werkt in deze baan dus met mensen én techniek. Voor jou de ideale combinatie. Dit betekent dat jij:

 • samen met zo’n 8 beheerders van Vigilat de 5 garages schoon, heel en veilig houdt. Je voelt goed aan waar prioriteiten liggen en zorgt op basis hiervan voor aansturing.

 • zelfstandig storingen oplost. Van vastgelopen kaartautomaten tot aan een kapotte slagboom.

 • het eerste aanspreekpunt bent voor Vigilat, klanten, leveranciers en aannemers.

alles goed administratief vastlegt.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 32 uur per week.De wens is om eerder te starten dan 1 juli 2024. De startdatum zal dan in overleg worden vastgesteld. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met een (1) keer twaalf (12) maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 1. U voegt een cv inclusief motivatiebrief van maximaal 5 pagina's A4 toe. Bij overschrijding van het maximumaantal pagina's wordt het gedeelte dat deze overschrijding betreft terzijde gelegd en zal de beoordeling en de daaruit voortvloeiende score slechts gebaseerd zijn op het maximum gestelde aantal A4's.

 2. De kandidaat beschikt over minimaal een VMBO-diploma. De voornoemde eis dient te blijken uit het ingediende cv.

 3. De kandidaat is in het bezit van een geldig B-rijbewijs.

 4. De kandidaat gaat akkoord met de proeftijd van 31 dagen.

 5. De kandidaat dient binnen 8 weken na aanvang werkzaamheden een VOG te overleggen, uitgaand van Algemeen Screeningsprofiel Informatie Functieaspecten 11, 12 en 13. De VOG mag niet ouder zijn dan zes maanden. De inschrijving kan tot 14 juni 23.59 uur ingediend worden.

Wensen

 1. De kandidaat heeft ervaring in een soortgelijke functie. Beoordeling: Dit wordt beoordeeld aan de hand van het ingediende cv + een korte motivatie. - De kandidaat heeft geen ervaring ineen soortgelijke functie (0 punten). - De kandidaat heeft 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie (3 punten). - De kandidaat heeft 3 of meer ervaring ineen soortgelijke functie (5 punten). (40%)

 2. De kandidaat beschikt over geldig een BHV/EHBO diploma. Beoordeling: - De kandidaat beschikt niet over een geldig BHV/EHBO diploma (0 punten). - De kandidaat beschikt over een geldig BHV/EHBO diploma (2 punten). (20%)

 3. De kandidaat heeft ervaring met programma’s als PMS, VMS en gebouw gebonden systemen. Beoordeling: Dit wordt beoordeeld aan de hand van het ingediende cv + een korte motivatie. - De kandidaat heeft geen ervaring met programma’s als PMS, VMS en gebouw gebonden systemen (0 punten). - De kandidaat heeft ervaring met programma’s als PMS, VMS en gebouw gebonden systemen (5 punten). (40%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Assistent technisch beheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.