thumbnail
thumbnail
Bijzondere Projecten - Projectdirecteur MIRT verkenning Sloterdijk - Amsterdam Centrum

Amstel 1, 1011 PN Amsterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32-36 Noord-Holland

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

10 dec 2026

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

14 nov 2023
 • Opdracht voor een cruciale en moeilijk vervulbare positie

 • Korte beschrijving:

Beste leverancier,

De gemeente Amsterdam nodigt u uit om een offerte aan te bieden op deze offerteaanvraag. Deze uitvraag betreft een opdracht op een voor de gemeente cruciale en moeilijk vervulbare positie. De gemeente is van mening dat de opdracht voor deze positie door een zzp'er kan worden uitgevoerd en stelt deze aanvraag daarom ook open voor zzp'ers.

Informatie aanvraag
Met onderstaande kenmerken willen wij u een snelle eerste indruk geven over de offerteaanvraag. Hiermee kunt u direct bepalen of deze offerteaanvraag interessant is voor u en u wilt overgaan tot het opmaken van een offerte.

Startdatum: 11-12-2023
Einddatum: 10-12-2026
Aantal uren per week: 32 - 36
Aantal kandidaten dat u mag aanbieden: 1
Aantal kandidaten op interview: 2
Planning interviews: nader te bepalen

Voor uitgebreidere opdrachtomschrijving verwijzen wij u naar de vragenlijst 'informatie en criteria kandidaat'.

Deadlines
Voor deze offerteaanvraag gelden een aantal belangrijke deadlines. Graag verwijzen wij u hiervoor naar het kopje 'Planning'.

Let op! Stel uw vraag via de 'Vraag & Antwoord-module' van Mercell. De Nota van Inlichtingen wordt uiterlijk de werkdag na de bovengenoemde datum verstrekt. De wervingsadviseur kan besluiten om een vraag eerder te beantwoorden.

Zolang deze offerteaanvraag openstaat heeft u als leverancier alleen met het Vacatureloket contact over deze aanvraag. Op deze offerteaanvraag zijn de door u eerder geaccepteerde leidraad en voorwaarden van toepassing.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met onze opdracht adviseur.
  Opdracht Adviseur Jan de Vries
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Bijzondere Projecten - Projectdirecteur MIRT verkenning Sloterdijk - Amsterdam Centrum die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.