thumbnail
thumbnail
Civiele projectleider

Gemeente Altena

Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

1 mrt 2023

Einddatum:

31 aug 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

21 jan 2023

Omschrijving van de opdracht
Als civiele projectleider sta jij binnen de gemeente Altena aan het roer van mooie en uitdagende projecten met een civieltechnisch karakter. Denk aan het aanleggen van nieuwbouwwijken, sportcomplexen, weg- of rioolreconstructies of waterbouwkundige werken. Je stelt een plan op, je zorgt voor een projectorganisatie, je besteedt de voorbereiding en uitvoering aan en je begeleidt het werk in de uitvoering of doet dat samen met onze toezichthouder. Je bewaakt en rapporteert over de voortgang, financiën en beslismomenten. Je houdt toezicht op de uitvoering van het project en treedt daarbij op als directie UAV volgens de RAW-systematiek.

Natuurlijk doe je dit alles voor en met onze inwoners. Je ontwikkelt en onderhoudt een relatienetwerk en initieert en bevordert samenwerking met diverse stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze projecten. Je werkt hier zelfstandig in.

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Wij zijn op zoek naar een gedreven civiele projectleider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een sterk analytisch vermogen. Ben jij initiatiefrijk, klant- en kwaliteitsgericht en een kei in de civiele techniek dan is dit de baan voor jou!
Wij zoeken een projectleider die voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding civiele techniek

  • HBO werk- en denkniveau

  • Ervaring met het leiden van projecten

  • Kennis van RAW, UAV(-GC) en Tenderned

  • Affiniteit met waterbouw is een pré

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Civiele projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.