thumbnail
thumbnail

Financieel Adviseur

Markt 7, 7121 CS Aalten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
24 Gelderland

Begindatum:

24 jun 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Opdracht omschrijving
Als Financieel adviseur ben jij de financiële gesprekspartner team Mens & Samenleving. Jij stemt voortdurend met ze af, je creëert draagvlak en jij helpt ze verder om financieel in control te komen. Je adviseert jouw teams gevraagd en ongevraagd bij financiële vraagstukken. De teams steunen op jou wanneer het gaat om de financiën.

Je bent tevens de mentor voor onze junior Financieel Adviseur zodat zij zich de materie snel eigen kan maken en de rol van Financieel Adviseur volledig op zich kan nemen. 

Je komt te werken in team Informatiebeheer. Dit team bestaat uit de clusters Geo, Belastingen, ICT, Informatieveiligheid en Financiën. Het cluster financiën bestaat uit de onderdelen administratie, beheer en advies.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent de financiële gesprekpartner van het team Mens & Samenleving;

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd bij financiële vraagstukken;

 • Je bereidt (samen met de budgethouders en beleidsmedewerkers), de P&C-producten inhoudelijk voor;

 • Je draagt bij aan het verhogen van het financieel besef binnen het team;

 • Je voert periodiek budgetgesprekken met de teammanager;

 • Je stelt begrotingswijzigingen op in afstemming met financieel beheer;

 • Je adviseert bij collegevoorstellen

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 24 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Financieel Adviseur opgedaan in de afgelopen 5 jaar bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.

 • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond.

Wensen

 • Je hebt een relevant opleiding afgerond. (30%)

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Financieel Adviseur opgedaan in de afgelopen 5 jaar bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie. (40%)

 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het Sociaal Domein. (10%)

 • Je bent in staat om jouw kennis en ervaring over te brengen. (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Financieel Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.