thumbnail
thumbnail

Projectleider Automatisering klacht-, beroep, geschil en bezwaar-proces

Erasmus Universiteit Rotterdam

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
-
Zuid-Holland

Publicatiedatum:

28 mrt 2024
De afdeling Legal Procedures (LP) is onderdeel van het directoraat Juridische Zaken (JZ) van de Algemene Bestuursdienst (ABD) van de EUR. LP is binnen de EUR onder meer verantwoordelijk voor de behandeling van klachten, geschillen, beroep- en bezwaarschriften.

1.2 Achtergrond bij de inhuurbehoefte
LP ondersteunt zeven klacht-, geschil- en bezwaaradviescommissies en een administratief beroepscollege van de EUR. Verder beheert LP de zogenoemde Faciliteit Rechtsbescherming (art. 7.59a eerste lid WHW).

In de afgelopen jaren is de noodzaak van een veilige, efficiente verwerking van klachten, bezwaren, geschillen en beroepschriften aanzienlijk toegenomen. De huidige werkwijze bevat veel handwerk (foutgevoelig) en privacygevoelige gegevens worden via e-mail verzonden, wat een aanmerkelijk privacy en security risico met zich meebrengt.

Om die reden heeft LP/JZ besloten het proces te automatiseren in een SaaS-oplossing en wil de EUR een aanbesteding starten om de werkprocessen te automatiseren. De automatisering omvat het ontwikkelen en implementeren van een applicatie, waar nodig integratie met EUR-systemen, indien nodig training van medewerkers LP.

Deze automatisering heeft tot doel de manier waarop met privacygevoelige gegevens wordt gewerkt te borgen, efficientie te verhogen, doorlooptijden te monitoren en daarmee de kwaliteit van de afhandeling te garanderen.

Documenten:

  Vind jouw volgende opdracht

  Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht
  Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
  Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
  Opdracht Adviseur
  Jan de Vries
  opdracht adviseur
  ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

  Ben jij de Projectleider Automatisering klacht-, beroep, geschil en bezwaar-proces die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.