thumbnail
thumbnail

Projectleider Gebiedsontwikkeling (2 fte)

De Ronde Venen

Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€110
32 - 36 (mogelijk opdracht in minder uren te voldoen) Utrecht

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

1 mei 2024

Uren per week:

32 - 36 (mogelijk opdracht in minder uren te voldoen)

Publicatiedatum:

18 sept 2023

Organisatie       
Groen en waterrijk
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

Opgave
In het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Vastgoed werken we aan de nieuwe woon- en werkgebieden in de gemeente. De ambitie is gericht op het bouwen van 4800 woningen en 12 hectare nieuw bedrijventerrein. Concreet werken we nu aan projecten gericht op de bouw van ruim 3200 woningen en starten we met de ontwikkeling van 8 hectare bedrijventerrein.

Opdracht
Als projectleider gebiedsontwikkeling ga je aan de slag met een aantal ontwikkellocaties. Zo werk je onder andere verder aan de ontwikkeling van het Centrumplan Vinkeveen. Daar is ruimte voor de bouw van circa 200 woningen. De gemeenteraad stelt naar verwachting in september de ruimtelijke kaders vast voor deze locatie. Op basis van die kaders ga je verder aan de slag. Je zorgt ervoor dat er overeenkomsten worden gesloten met de verschillende grondeigenaren. Daarnaast ga je aan de slag met de nadere stedenbouwkundige uitwerking van de plannen en bereid je je voor op de planologische procedures die later volgen.   

In de wijk Hofland in Mijdrecht werk je aan de ontwikkeling van een nieuw woongebied met circa 90 woningen. Je stelt een ontwikkelkader op voor een locatie die vrijkomt door de verplaatsing van een basisschool in de wijk. Dat ontwikkelkader vormt de basis voor een tender.

Eveneens in Mijdrecht hebben we het project de Meijert. Daar is al een ontwikkelkader vastgesteld door de raad gericht op de bouw van circa 210 woningen. Daar zorg je ervoor dat met de verschillende eigenaren anterieure overeenkomsten worden gesloten en gestart kan worden met de RO-procedures.

In Wilnis ga je aan de slag met een aantal kleinere locaties. Daarbij kunnen kansen ontstaan voor woningbouw in combinatie met investeringen die wij willen doen in de bouw van basisscholen.   

We zoeken twee ervaren projectleiders gebiedsontwikkeling die samen met onze vaste kern projectleiders en projectondersteuners aan de slag gaan met de ontwikkelingsprojecten. De hiervoor genoemde projecten zijn voorbeelden. We hebben meerdere grotere en kleinere gebiedsontwikkelingen. In overleg bepalen we wie welke project oppakt. Bij de projecten krijg je ondersteuning van een projectondersteuner. Die neemt veel dagelijks werk uit handen. Dat werkt ook andersom: we verwachten dat je de projectondersteuner ook verder brengt in zijn of haar ontwikkeling.

Zoals hierboven omschreven zijn we op zoek naar 2 projectleiders voor 32 tot 36 uur per week. Aan de hand van de reacties is het ook mogelijk om de 2 fte te verdelen over 3 projectleiders (bijvoorbeeld 2 parttime en 1 fulltime opdracht).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare werkervaring met het coachen van een projectondersteuner (benoem duidelijk in het cv waar deze ervaring is opgedaan) (20 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van een ontwikkelkader (benoem duidelijk in het cv waar deze ervaring is opgedaan) (10 punten);  
5. Minimaal 9 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente (40 punten);
a. Meer dan 9 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente (40 punten);
b. 6 tot 9 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente (20 punten);
c. 4 tot 6 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente (15 punten);
d. 3 tot 4  jaar aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling bij een gemeente (0 punten);
6. Maximum uurtarief van € 110,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (30 punten);
a. Tarief tot € 104,99,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (30 punten);
b. Tarief tussen € 105,- en € 110,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (15 punten);
c. Tarief hoger dan € 110,01,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (0 punten).

Competenties

  • Politieke sensitiviteit;

  • Houdt het overzicht;

  • Communicatief vaardig.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
3.

Eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 12 oktober 2023 tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 10 oktober 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Gebiedsontwikkeling (2 fte) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.