thumbnail
thumbnail
Functioneel beheerder VTH-zaaksysteem

De Ronde Venen

Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, Nederland

Overig
Sluit over 3 dagen
Geen maximum
30 - 36 Utrecht

Publicatiedatum:

24-01-2023

Sluitingsdatum:

31-01-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

30 - 36

Organisatie
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

We hebben grote opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, informatievoorziening en digitalisering. We werken aan deze opgaven door een intensieve samenwerking met collega’s van alle teams, onze inwoners, partners in de gemeente, het college en de raad.  

Op dit moment is team Omgeving gestart met de aanbesteding en daaropvolgende inrichting van een nieuw zaaksysteem voor het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Tegelijkertijd moeten zaken, documenten, proces, locatie- en metadata succesvol worden geconverteerd naar het nieuwe systeem.

Opdracht
Om de hele aanbesteding en inrichting van dit nieuwe systeem volgens planning te kunnen uitvoeren heeft de gemeente De Ronde Venen versterking nodig van op het gebied van een ervaren functioneel beheerder met kennis van VTH. Primair is je opdracht gericht op de inrichting en implementatie van het VTH-zaaksysteem. Je zult ook een stevige rol hebben bij de conversie. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor een tijdige en goede inrichting van het nieuwe VTH-zaaksysteem, het pakket waar de Ronde Venen voor langere tijd mee gaat werken. Concreet bestaat je takenpakket uit de volgende werkzaamheden:

 • Het mede ontwerpen en ontwikkelen van processen en andere inrichtingsaspecten;

  • Het mede door de komst van de Omgevingswet

 • Het bewaken en nakomen van de afspraken die met de leverancier zijn gemaakt;

 • Het mede inrichten van de nieuwe VTH-zaaksysteem, op basis van de vastgestelde ontwerpen en beleidskeuzes;

 • Het meedenken en ondersteunen van de conversie(s);

 • Het opstellen van testscripts, ondersteunen van de testmedewerkers en testen laten uitvoeren;

 • Het in beheer nemen van het nieuwe pakket.

De werkzaamheden vinden voor minimaal 2 dagen per week plaats in het gemeentehuis van De Ronde Venen. Gratis parkeren alsmede Openbaar Vervoer mogelijkheden bevinden zich op loopafstand van het gemeentehuis.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het beheer en ondersteuning van een VTH-zaaksysteem;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
3. Beschikbaar voor 30 uur per week.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Functioneel beheerder in het VTH-domein (beschrijf dit duidelijk in het cv.) (25 punten);
5. Aantoonbare kennis van en werkervaring met de Omgevingswet én de implementatie daarvan (benoem dit duidelijk in het cv.) (25 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in het adviseren, ondersteunen én medeontwerpen van processen n.a.v. de Omgevingswet (benoem dit duidelijk in het cv.) (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het geven van instructies aan gebruikers van een VTH-zaaksysteem (benoem dit duidelijk in het cv.) (15 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het implementeren van een zaaksysteem voor VTH taken (benoem dit duidelijk in het cv.) (10 punten).

Competenties

 • Goede communicatieve vaardigheden;

 • Oplossingsgericht;

 • Secuur;

 • Zelfstandig;

 • Planmatig.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente staan gepland op dinsdag 7 februari 2023, in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 3 februari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Functioneel beheerder VTH-zaaksysteem die deze organisatie zoekt?