thumbnail
thumbnail
Adviseur personeel en organisatie

(DASTwente) Samen Twente

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Overijssel

Publicatiedatum:

11-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Ervaren HR-adviseur bij SamenTwente  
Energie krijgen door het werken in een dynamische organisatie, een omgeving waarin alle kaders nog niet zijn uitgezet. Soms is het nodig deze zelf te creëren. Jij weet hierin makkelijk je weg te vinden en ziet hier juist de uitdaging in.  Wegens het vertrek van een collega en een collega die later dit jaar met zwangerschapsverlof gaat, zijn wij op zoek naar een ervaren interim adviseur die ons team kan aanvullen en versterken.  
 
Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een omgeving, waar mensen werken die goed zijn in wat ze doen, met veel expertise en collegialiteit. 
 
Wat ga je doen 
Jij bent de adviseur en sparringpartner voor de teamleiders en managers van de afdelingen Veilig Thuis Twente (VTT), OZJT/Samen 14 en Twentse Koers. Als HR-adviseur houd je je bezig met verzuim, werving & selectie, functioneren, (team)ontwikkeling en cao/arbeidsvoorwaarden. Verder: 

 • Coach je leidinggevenden in effectief leiderschap en teamontwikkeling; 

 • Signaleer je knelpunten en doe je voorstellen ter verbetering; 

 • Voel je je thuis in een grote organisatie als SamenTwente, in een informele cultuur.  

Wie ben jij? 
Jij wilt graag een bijdrage leveren aan de ondersteuning van management en organisatie. Je bent resultaatgericht, ondernemend en staat stevig in je schoenen. Je bent energiek, assertief, hands-on, hebt humor en legt makkelijk contact. Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende afdelingen en diversiteit in werkzaamheden en op verschillende niveaus. 

Het team 
Je wordt onderdeel van ons team P&O, dat bestaat uit (strategisch) adviseurs, consulenten en een teamleider. We worden tijdelijk ondersteund door specialisten op het gebied van recruitment en HR control. We hebben een vernieuwde visie ontwikkelt waarbij de focus voor het team ligt op mens, organisatie & leiderschap. Ook is recent de HR strategie SamenTwente voor de komende vier jaar vastgesteld, die het kader vormt voor de verdere ontwikkeling van deze drie thema’s.  

Wie zijn wij 
SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT). 
Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht. 

“Samen staan we aan de lat voor een gezond, veilig en vitaal Twente.” 

Eén SamenTwente van en voor de 14 Twentse gemeenten. Van en voor de Twentse samenleving. Voor alle inwoners van Twente, bijna 634.000 mensen. 

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all- in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk).

 • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling
  op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

  Indien blijkt dat dit criterium niet naar waarheid is ingevuld wordt de opdracht per direct beëindigd.

 • Kandidaat is in bezit van een relevante hbo-diploma (op gebied van HRM/P&O).

 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Wensen

 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 • Relevante werkervaring binnen (semi-)overheidsinstanties.

 • Kandidaat kan voldoende aanwezig zijn in het Twentehuis, in Enschede.

 • De gesprekken vinden plaats op donderdag 23 maart tussen 09.00 en 12.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden.

 • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Jij wilt graag een bijdrage leveren aan de ondersteuning van management en organisatie.

  • Je bent resultaatgericht, ondernemend en staat stevig in je schoenen.

  • Je bent energiek, assertief, hands-on, hebt humor en legt makkelijk contact.

  • Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende afdelingen en diversiteit in werkzaamheden en op verschillende niveaus.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur personeel en organisatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.