thumbnail
Adviseur Finance & Control Jeugdwet/Wmo

(DASTwente) Regio Twente

De Hofte 7, 7471 DK Goor, Nederland

Financieel-administratief
Sluit over 8 dagen
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

22-08-2022

Begindatum:

03-10-2022

Einddatum:

30-06-2023

Uren per week:

32

Adviseur Finance & Control Jeugdwet/Wmo
Mooie opdracht waarin jij als Financial Controller een zeer belangrijke bijdrage levert aan het grip krijgen op de zorg!!

Inzet wordt gevraagd op de projecten van Inkoop Jeugdhulp, verlenging overeenkomsten Huishoudelijke Ondersteuning en advisering in het kader van leveranciers-contractmanagement. Ook geef je ad hoc advies bij voorkomende vragen

Je werkt op het snijvlak van zorg aanbieders en gemeenten. Je fungeert als intermediair. Je berekent kostprijzen, vanuit data schat je risico’s in en kijkt hoe men de control en sturing heeft ingericht. Je voert kwartaal gesprekken en geeft advies over CAO verhogingen. De kunst is om kritisch accuraat in verbinding te blijven ook als het moeilijk wordt.

Jouw profiel
Deze opdracht vraagt van jou een abstraherend en groot analytisch vermogen. Daarnaast is het belangrijk om verbinding te leggen, relaties leggen met andere werkvelden. Je weet kennis ged over te dragen omdat je geduldig bent, luistert, vragen stelt en niet te snel oordeelt.

Gevraagd wordt:

 • Kennis van kostprijsberekeningen, liefst met kennis van jeugdhulp en Wmo (wetgeving, bekostigingswijzen etc)

 • Beoordeling businesscases

 • Kennis van sturingsprincipes, doelstellingen/indicatoren

 • Groot analytisch vermogen,

 • Financiële kennis kunnen vertalen naar tekst voor projectleiders. Dus ook kunnen schrijven (goed argumenteren, weging van belangen naar voren brengen)

 • Organisatievermogen. Klein financiële werkgroep inzake inkoop kunnen aansturen. Overzicht over meerdere segmenten van inkoop kunnen bewaken. Overal projectleider kunnen bijstaan in toets op effecten, beantwoorden vragen ca.

 • Kunnen werken in projectomgeving, kennis van projectmatig werken. Presteren onder tijdsdruk (werk afmaken)

 • Stevig gesprekspartner intern, maar vooral extern (luisteren, doorvragen, argumenten wisselen, vasthoudend op gekozen uitgangspunten, onderhandelingsvaardigheden)

De Eisen

 • Kandidaat heeft minimaal een aantoonbare afgeronde HBO opleiding.

 • Kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met WMO en Jeugdhulp.

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • De competenties, kennis en ervaring zullen worden getoetst tijdens een eventueel gesprek met de opdrachtgever.

 • Kandidaat beschikt over financiële kennis.

 • Kandidaat heeft aantoonbare werkervaring bij een gemeente.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Finance & Control Jeugdwet/Wmo die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.