thumbnail
Projectleider woningbouw en bedrijventerreinen

(DASTwente) Gemeente Twenterand

Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Overijssel

Publicatiedatum:

21-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

31-08-2022

Uren per week:

16
Gemeente Twenterand is op zoek naar een
Commerciële Projectleider woningbouw en bedrijventerreinen (gemiddeld 16 uur per week)
De gemeente Twenterand staat voor belangrijke ontwikkelingen. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van nieuwe woningbouwlocaties en bedrijventerreinen. Als projectleider ben jij spil en leider in dit proces en het eerste aanspreekpunt voor deze projecten. Je onderhandelt namens de gemeente met ontwikkelaars. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de projectdoelstellingen. Daarvoor werk je samen met in- en externe stakeholders. Je formuleert afspraken over de in het project te realiseren resultaten in tijd, capaciteit, kwaliteit, informatie, communicatie, risico’s en middelen. De afspraken over de intern te leveren capaciteit en kwaliteit stem je af met het management. Daarnaast faseer je het project, zorg je voor organisatie van de beslismomenten en -documenten en de benodigde activiteiten. Je adviseert het bestuur (college en raad) op basis van integraal gewogen documenten en zorgt dat afspraken in goede banen worden geleid. Waar nodig neem je maatregelen om het proces te stroomlijnen en signaleert knelpunten tijdig en lost deze op. In de verschillende kernen ga je de maatschappelijke dialoog aan met de inwoners en/of ondernemers over de behoeftes en deze implementeer je in de plannen.

De ideale kandidaat:
  • Heeft een projectmanagement opleiding op HBO niveau afgerond en heeft daarnaast aantoonbare bedrijfskundige en civieltechnische kennis op HBO.
  • Heeft aantoonbare ruime ervaring (minimaal 5 jaar) met het genoemde taakveld en taken
  • Heeft aantoonbare ruime ervaring als zelfstandig (strategisch) projectleider en met project- en procesmatig werken.
  • Kan, in samenwerking met de planeconoom, stiko’s opstellen
  • Kan goed verbinden en integraal samenwerken, weet mensen te motiveren en enthousiasmeren
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Heeft vermogen om projecten tot ontwikkeling te brengen en te sturen
  • Kan goed bemiddelen, onderhandelen en improviseren

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider woningbouw en bedrijventerreinen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.