thumbnail
WABO-vergunningverlener

(DASTwente) Gemeente Rijssen-Holten

Schild 1, 7461 DD Rijssen, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

24-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24
Medewerker beleidsuitvoering II

Als vergunningverlener WABO zorg jij ervoor dat het gehele proces van vergunningverlening snel en juist verloopt binnen de gemeente Rijssen-Holten.

Dit ga je doen als WABO-vergunningverlener
Binnen de gemeente ben je het eerste aanspreekpunt voor WABO-vergunningen. Je adviseert over vergunningen en informeert de aanvrager over mogelijkheden voor het mogelijk maken van een bouwaanvraag. Je toets de aanvraag aan het omgevingsplan/bestemmingsplan. Uiteindelijk ben jij diegene die de vergunning ook daadwerkelijk verleend. Je hebt veel contact met de initiatiefnemers. Jouw andere belangrijke taken? We zetten ze graag voor je op een rij:
  • je bent verantwoordelijk voor het adviseren, beoordelen en afgeven van vergunningen voornamelijk op het gebied van WABO,
  • je beoordeelt de ingediende vergunningaanvragen en zorgt ervoor dat alle informatie rondom de vergunning volledig is. Je onderhoudt actief contact met de initiatiefnemer over de aanvraag;
  • je organiseert vooroverleggen met de initiatiefnemers.
  • Je verzorgt de gehele administratieve vastlegging van de vergunningaanvraag.
Werken bij Gemeente Rijssen-Holten
Met ruim 400 medewerkers werken wij elke dag aan de ontwikkeling van de gemeente Rijssen-Holten. En net als al die collega’s word ook jij in onze organisatie direct vanaf je eerste werkdag aangemoedigd om je verder te ontwikkelen. Jouw (innovatieve) ideeën zijn altijd welkom - waar ze ook over gaan. Wij zijn namelijk een ondernemende gemeente die voorop durft te lopen en die een eigen koers vaart. En wij stimuleren jou om in jouw loopbaan hetzelfde te doen.

Dit is jouw nieuwe team
Het kenmerkende van Rijssen-Holten vind je ook terug bij het team Ruimte strategie en consulenten (RSC). Het team bestaat uit meer dan dertig collega’s in alle leeftijdscategorieën. Het team kent de volgende hoofdaandachtsgebieden: Ruimtelijk beleid, Ruimtelijke ordening, Vergunningverlening en Ingenieursbureau. We werken hybride en flexen daar waar mogelijk is. Ook voor jou hebben we een leuke (flex-)werkplek. De grote mate van zelfstandigheid en vrijheid in tijd én taakinvulling maakt het werk leuk, maar jullie houden er júist ook van om samen te brainstormen en elkaar te bevragen. Om in dit team mee te kunnen draaien, is het dan ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken en dat je het lef hebt om het gesprek aan te gaan - ook buiten je eigen discipline. Verder zijn je collega’s net als jij praktisch ingesteld en denken ze in mogelijkheden. En ook buiten het werk om weten de mensen in dit team elkaar te vinden. Van een nieuwjaarsborrel tot een housewarming, een potje 30 Seconds of een rondje fietsen langs projecten in de gemeente: als je dat wilt, staat er regelmatig een gezellige activiteit in je agenda.

Dit breng jij mee als WABO-vergunningverlener
Jij beschikt over relevante ervaring als vergunningverlener met name op het gebied van WABO. Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed overzicht houden, weet prioriteiten te stellen en kunt zelfstandig werken. Daarnaast zijn sterke communicatieve vaardigheden, een proactieve werkhouding en een dosis daadkracht ook prettige eigenschappen die helpen om deze functie goed uit te voeren. Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je verder:
  • een afgeronde mbo/hbo-opleiding op het gebied van openbare orde en veiligheid, bestuurskunde of rechten;
  • ervaring als vergunningverlener is een vereiste, met name het beoordelen van aanvragen en het afhandelen van WABO-vergunningen;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving, voorschriften en verordeningen;
  • ervaring met het programma Squit.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WABO-vergunningverlener die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.