thumbnail
Projectleider Wijkuitvoeringsplannen

(DASTwente) Gemeente Rijssen-Holten

Schild 1, 7461 DD Rijssen, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

30-07-2023

Uren per week:

24


Wie zijn wij?
Als organisatie beschikken wij over professionele en ervaren medewerkers die het uitvoeren van innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigen. Wij durven voorop te lopen en onze eigen koers te varen. Daarnaast leggen wij veel verantwoordelijkheid bij onze medewerkers en zien wij onszelf als een ondernemende gemeente. Dit betekent dat wij open staan voor jouw inspraak. Met 350 medewerkers werken wij elke dag aan de ontwikkeling van de gemeente Rijssen-Holten. Het team Ruimte Strategie en Consulenten (27 fte) bestaat uit Strategisch beleid, Ruimtelijke ordening, Vergunningen en het Ingenieursbureau. 

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Wijkuitvoeringsplannen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.