thumbnail
Informatieadviseur/ CISO

(DASTwente) Gemeente Oldenzaal

Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal, Nederland

Informatiemanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-08-2022

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

36
Oldenzaal is de Glimlach van Twente. Onze bruisende en Bourgondische stad met circa 32.000 inwoners is een prachtige plek in het Twentse landschap waar je naar hartenlust kunt werken, wonen en leven. Een inspirerende stad met een rijke historie.
De gemeente Oldenzaal is een actieve, betrokken werkgever met de focus op samenwerken. Onze organisatie is met recht een platte te noemen die op veel verschillende vlakken betrokken is bij de Oldenzaalse samenleving. Met ruim driehonderd collega’s staan we dagelijks voor onze inwoners klaar op het gebied van publieke ruimte, sociale zaken en dienstverlening. Als werkgever stimuleren we eigen initiatief en ambitie. Dit alles doen we met een knipoog en natuurlijk… met een glimlach.

Wat doet een adviseur informatie/CISO bij de gemeente Oldenzaal?
In deze combi-functie is geen dag hetzelfde. Je houdt je bezig met vragen als: Wat is nut en noodzaak van het gebruik van sensoren (IOT internet of things)? Pak je samen met regionale partijen (bijv. Omgevingsdienst Twente of andere gemeenten) een vraagstuk op of doe je het als gemeente Oldenzaal zelf? Hoe voorkom je dat we in handen van hackers kunnen vallen? Hoe informeren we onze gemeenteraad over onze informatieveiligheid? Een belangrijke en afwisselende functie! Pas jij bij Oldenzaal?


Je stelt het informatiebeveiligingsbeleid op en de daaruit voortvloeiende plannen;
 • Collega’s kunnen bij je terecht voor hulp en advies over informatiebeveiliging;
 • Je coördineert en adviseert bij beveiligingsincidenten;
 • Je adviseert op het snijvlak tussen bedrijfsvoering, informatievoorziening en technologie, met name binnen het domein ruimte;
 • Je brengt de informatiebehoefte binnen de organisatie in kaart en vertaalt dit naar informatiebeleid en ICT-oplossingen;
 • Je bewaakt en beheert de informatie- en applicatiearchitectuur en de informatievoorziening;
 • Je draait mee in diverse projecten en vertegenwoordigt de gemeente Oldenzaal in externe overleggen.
 • Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Informatieadviseur/ CISO die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.