thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseurr huisvesting Nieuwe Bornenaren en Ontheemden

Rheineplein 1, 7622 DG Borne, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Overijssel

Begindatum:

3 apr 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

11 mrt 2023

Omschrijving van de opdracht
De gemeente Borne staat op het gebied van huisvesting en begeleiding van de drie doelgroepen voor een uitdaging. Planvorming voor de langere termijn is noodzakelijk. Naast het huidige huisvestingprobleem, wil de gemeente Borne ook integraal in kaart brengen wat de te verwachten effecten zijn op het gebied va integratie en participatie om zodoende eventuele problematiek op deze leefgebieden bespreekbaar te maken met Rijk, provincie, uitvoering en inwoners. Te denken valt aan capaciteit op scholen, lokale voorzieningen, (financiële) gevolgen uitvoeringsorganisatie, maatschappelijk werk en Zorg & Welzijn. Maar ook lokale impact over onder andere toegankelijkheid van sport en cultuur, (extra) taallessen en leerlingenvervoer dienen onderdeel te zijn van het integrale plan.

In het plan van aanpak zal het college van B&W nadrukkelijk aandacht schenken aan de noodzaak en de urgentie om bij de uitwerkingen alle betrokken inwoners, die (in)direct effect hebben op de participatie, tijdig van de juiste informatie te voorzien door middel van informatieavonden, informatiebrieven en nieuwsberichten.

Voor het opstellen van een breed integraal plan op het gebied van huisvesting, integratie en participatie is
tijdelijk extra capaciteit nodig. 

Eisen

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all- in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk).

  • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 5 jaar ervaring als manager of senior beleidsmedewerker

Wens

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding

  • Minimaal 5 jaar ervaring als manager of senior beleidsmedewerker

  • Gemeentelijke ervaring

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsadviseurr huisvesting Nieuwe Bornenaren en Ontheemden die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.