thumbnail
thumbnail

Sociaal Verpleegkundige

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Overijssel

Begindatum:

17 jun 2024

Einddatum:

30 nov 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Type inzet
Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wat ga je doen / Jouw opdracht
Als sociaal verpleegkundige behandel jij de telefonische meldingen. Je voert een verkennend onderzoek uit. Je bepaalt de urgentie van de melding en gaat na of iemand al bekend is bij hulpverlening. Je vraagt bij de direct betrokkenen, en/of de persoon zelf, de melding nader uit. Je houdt hierbij de wettelijke termijnen goed in de gaten. Zo nodig vraag je een zorgmachtiging aan in het kader van de ‘Wet verplichte GGZ’. Dit doe je door een adviesaanvraag in te dienen bij het Openbaar Ministerie.

Wie ben jij? / Wat vragen wij?
Jij kunt goed samenwerken en bent in staat om je eigen en andermans handelen te bespreken. Jij hebt en houdt overzicht over het geheel en over de details van de casuïstiek, en kunt van daaruit de lijnen of vervolgstappen bepalen. Jouw adviesvaardigheden zijn prima en je kunt een advies goed verwoorden

Je vindt het logisch dat je zorgvuldig werkt, deadlines strak in de gaten houdt en knelpunten op tijd signaleert.
Stressbestendig ben je ook. Daarnaast ben je geduldig, maar ook vasthoudend en kun je omgaan met conflicterende belangen.
Je hebt een proactieve houding. Je pakt graag zaken op en komt, waar nodig, met verbeteringen.

Wat breng jij mee

  • Je hebt Hbo-V-diploma en bent BIG geregistreerd.

  • Je hebt GGZ-expertise, affiniteit met de doelgroep en je bent bekend met de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (wvggz).  

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Eventuele specifieke eisen
Heeft veel ervaring met werken in de psychiatrie. Heeft veel kennis over psychiatrische ziektebeelden en daarnaast veel kennis over somatiek. Is in het bezit van goede coachingsvaardigheden om minder ervaren collega’s te kunnen coachen op de werkvloer. In het bezit van Hbo-v diploma en BIG registratie. We verwachten dat de nieuwe collega het gewend is om zich een nieuw werkveld snel eigen te maken en snel zelfstandig kan werken. We zijn op zoek naar een ervaren zzp’er. Kan starten per 17 juni 2024.

Wie zijn wij 
SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT). 
Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Sociaal Verpleegkundige die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.