thumbnail
thumbnail
Manager OZJT

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

Sluit over 4 dagen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 nov 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

26 mei 2023
Interim manager OZJT
24-32 uur per week

Samen met jouw team zorg je voor een duurzaam en betaalbaar zorgstelsel voor de inwoners van Twente. Jij fungeert als boegbeeld, de aanjager en de verbinder. Inspirerend, op samenwerking gericht, coachend en doel- en resultaatgericht werkend aan de genoemde doelen.

Wij zoeken voor Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp Twente/Samen14 een betrokken,  verbindende people manager.

Profiel
Wat we nodig hebben is een manager die coacht en ruggensteun biedt, en gevraagd en ongevraagd advies geeft. Je zorgt voor jouw groep zelfstandige professionals, zodat het fijn werken is bij OZJT/Samen14. Je bent een stevig persoon. Je kan goed onderhandelen, maar je bent ook sensitief en verbindend. Je bent bedreven in het onderhouden van contacten met de gemeentelijke opdrachtgevers en zorgaanbieders. Je bent zowel een visionair als een slagvaardige organisator die kan improviseren en gevoel heeft voor bedrijfsvoering.

Beschik je daarnaast over een relevante opleiding op HBO+ of universitair niveau, plus meerjarige vergelijkbare managementervaring, ervaring met het aansturen van hoogopgeleide professionals en relevante werkervaring/affiniteit met Wmo, Jeugdzorg, samenwerkingsprocessen alsmede inkoopprocessen? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

De baan
OZJT is een netwerkorganisatie. De vaste medewerkers voeren samen met medewerkers van gemeenten en (zorg)partijen opdrachten uit. In de contacten met de gemeenten en zorgaanbieders ben je koersvast en tegelijker tijd flexibel. Je begrijpt het krachtenveld waar je in acteert en combineert dit met een sterke procesaanpak. Jij initieert, bereidt voor en zorgt met je medewerkers voor de uitvoering en coördinatie van de opdrachten. Je vertaalt strategische uitgangspunten die hierbij door de gemeenten zijn geformuleerd. Je bent samen met je team vraagbaak en expert voor gemeenten en zorgaanbieders. Je rapporteert aan de algemeen directeur en participeert in het breed CMT van Regio Twente.

Je geeft leiding aan de professionals binnen OZJT; van projectsecretariaat tot contractmanagement, van projectleider tot toezichthouder. Je draagt zorg voor het coördineren en organiseren van de lopende opdrachten, zodat de professionals in het team hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Je zorgt ervoor dat communicatie over de opdrachten vlot en gestructureerd verloopt. Je houdt hierbij goed overzicht en stuurt tijdig bij als dit nodig is. Daarnaast stuur je inhoudelijk op de doorontwikkeling van de basistaken van OZJT en de opdrachten. Hiervoor doorloop je, indien nodig, ambtelijke en bestuurlijke trajecten/besluitvorming.

Je geeft tijd en aandacht aan het team. Je coacht, stimuleert en motiveert. Je ondersteunt je professionals bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en geeft vertrouwen en verantwoordelijkheid

Wij bieden
  • Een interessante en uitdagende opgave, in een organisatie die door medewerkers wordt gewaardeerd, waar je veel vrijheid krijgt en waar veel te doen is.
  • Dit doe je in een omgeving waar mensen werken die goed zijn in wat ze doen, er is veel expertise en collegialiteit.
  • Een opdracht voor 24 tot 32 uur per week tot en met 1 november 2023 met een mogelijkheid tot verlenging tot 1-2-2024.

OZJT/Samen14
OZJT/Samen14 is de samenwerking tussen de veertien Twentse gemeenten op het gebied van jeugdhulp en Wmo voorzieningen. Door de inkoop, contractmanagement, monitoring en expertise efficiënt te organiseren, zorgt OZJT/Samen14 er voor dat alle veertien gemeenten een duurzaam en betaalbaar zorgstelsel kunnen realiseren voor hun inwoners. Een zorgstelsel waarbij inwoners zo zelfstandig en zelfsturend mogelijk thuis kunnen leven en waarin zij dicht bij huis kunnen beschikken over goede, professionele zorg als ze dat nodig hebben.

Samenwerken in vertrouwen, verlaging van de administratieve lasten en leren van en ontwikkelen met elkaar zijn de waarden waarop OZJT, samen met haar gemeenten en zorgaanbieders, verder bouwt. OZJT/Samen14 zorgt voor zorg.
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Manager OZJT die deze organisatie zoekt?