thumbnail
thumbnail
Projectleider Programmaplan Migratie

(DAS Twente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

16-03-2023

Sluitingsdatum:

21-03-2023

Begindatum:

27-03-2023

Einddatum:

01-06-2023
Wat zoeken wij:

Een strategisch projectleider met beleidsadvies taken voor 36 uur per week, per direct zodat er ook nog voldoende tijd is voor een overdracht van enkele ingewikkelde dossiers.

Wat gaat de projectleider doen:
  • Uitvoer geven aan het programmaplan migratieketen, kenmerken:
    • Veel tegenstrijdige belangen
    • Meerdere domeinen die direct / in-direct verbonden zijn en veel relaties met (maatschappelijke, politieke en financiële) uitdagingen/impact (denk aan relaties met woonopgave, meer mensen = andere belasting op maatschappelijke partners, ‘not in my backyard’, politieke wens en ambitie i.r.t. taakstellingen vanuit Rijk etc.) = integraliteit met andere maatschappelijke vraagstukken moet je aan de lopende band kunnen herkennen, risico’s benoemen en beheersmaatregelen op zetten & uitvoeren in een omgeving van toenemende polarisatie
De functie is daarmee enerzijds strategisch ingestoken, anderzijds moet je ook in staat zijn om je mouwen op te stropen en (letterlijk) zelfstandig kader/beleidsnotities op stellen en vast laten stellen door raad & college, afwijkvoorstellen opstellen t.b.v. het Rijk opstellen, businesscase in basis vormgeven, contouren van juridische documenten kunnen vormgeven etc..

•             Jij beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau
•             Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met proces- en projectmatig werken.
•             Je bent maatschappelijk betrokken en hebt een visie op samenlevingsgericht werken;
•             Je kunt jouw kennis goed overbrengen naar de collega’s: jij bent een verbinder pur sang;
•             Je bent pro-actief, signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen die je zelfstandig implementeert en bent in staat voortgang te monitoren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Programmaplan Migratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.