thumbnail
thumbnail

Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Type inzet
Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Buitengewoon opsporingsambtenaar
36 uur per week

Wat je brengt

  • Je hebt een afgeronde HTV opleiding, je bent in het bezit van een geldig getuigschrift buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA-domein 1) en je hebt een rijbewijs;

  • Je hebt affinitieit met jeugd;

  • Je bent een stevige persoonlijkheid, communiceert gemakkelijk en weet in conflictsituaties je rust te bewaren;

  • Je bent een teamplayer maar kun ook goed zelfstandig werken.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als boa met taakaccent jeugd houd jij je naast je basistaken als boa voornamelijk bezig met jeugd. Je hebt nauw contact met je ketenpartners en werkt daardoor veel samen met de politie en verschillende scholen. Ook ben jij verantwoordelijk voor de overlastmeldingen die door de jeugd worden veroorzaakt. Daarnaast ben je voor de jeugd een aanspreekpunt als er wat speelt. Ook beschik jij over de kracht dat je verder kunt kijken waardoor jij het verhaal achter een jongere ziet. Je voert natuurlijk verschillende taken uit, zo heb je bijvoorbeeld één keer per week een spreekuur op de middelbare school om zo in contact te komen en te blijven met jeugd binnen onze gemeenten. Je bezoekt de jeugdactiviteiten die voor jongeren worden georganiseerd door je ketenpartners en je sluit aan bij overleggen over jongeren en alles wat betrekking heeft tot jeugd.

Over ons team
Ons team, team Toezicht Handhaving Openbare Ruimte, bestaat op dit moment uit 6 ambitieuze, enthousiaste en betrokken collega’s. Wij zijn een sociaal team, loyaliteit en gevoel voor humor vinden wij erg belangrijk. Wij zijn een zelforganiserend team, dat betekent dat wij met elkaar verantwoordelijkheid zijn voor de uitvoering van ons werk, passend binnen de missie en visie van Noaberkracht. Voor ons houdt dit in dat iedere collega een taakaccent heeft waar hij/zij zich in kan specialiseren en hiervoor het aanspreekpunt is.

Over Noaberkracht
Noaberkracht is de ambtelijke organisatie die de gemeenten Tubbergen en Dinkelland verbindt. Beide gemeenten werken al bijna 10 jaar samen onder deze naam. Onze stijl van werken noemen wij “samenlevingsgericht”. Wij zijn er voor de samenleving en maken beleid zoveel mogelijk samen met onze inwoners en partners. Omdat we nu eenmaal geloven in de kracht van samenwerken en goed Noaberschap.

 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.