thumbnail
thumbnail

Hands-on coordinator opvang vluchtelingen

Bunnik

Singelpark 1, 3984 NC Odijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 - 24 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

16 - 24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie
Gemeente Bunnik is een veelzijdige en ambitieuze gemeente die zich graag als een krachtige partner opstelt in regionale netwerken. Al onze medewerkers leveren hun bijdrage aan de Bunnikse kwaliteit in een groene, gezonde en slimme regio. Dat doen wij aan de hand van het collegeprogramma ‘Bunnik bouwen voor elkaar’ waarin voor de komende jaren de belangrijkste opgaven voor gemeente Bunnik staan geformuleerd.

Werken bij gemeente Bunnik betekent steengoed zijn in je vak. We worden geïnspireerd en uitgedaagd door de rol van de lokale overheid in het midden van de samenleving. We durven nieuwe wegen te bewandelen, houden van aanpakken en kunnen snel inspelen op relevante geluiden in onze samenleving. In dialoog zoeken we naar oplossingen. Dat doen we met inwoners, ondernemers en de partners in de regio.

Opdracht
Binnen de gemeente Bunnik werken we in een projectteam aan de opvang van Oekraïense vluchtelingen. We hebben ongeveer 90 Oekraïners in de gemeente wonen, waarvan de overgrote meerderheid in gemeentelijke opvanglocaties. Met een klein team zorgen we voor alle zaken, van klein tot groot. Voor deze locaties hebben we een hands on coördinator nodig, die op afstand kan zorgen dat eventuele problemen op locatie snel en goed worden opgelost. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een loodgieter, of het overleggen met een externe beheerder over brandveiligheid. Eén keer per week sluit je aan bij het teamoverleg. Dit kan ook via Teams op afstand.

Ook moeten er soms administratieve taken worden gedaan, contact met de Sociale Dienst waarbij lijsten moeten worden gecontroleerd, verwerkingen in onze administratie of contact met andere partners die vluchtelingen begeleiden. Jij ben de spin in het web en zorgt ervoor dat iedereen met de juiste informatie verder kan.

Daarnaast krijg je de telefoon in handen waar de Oekraïners naartoe appen en bellen met vragen, meldingen of andere zaken. Jij bent dus het eerste contactpersoon voor hen.

Kortom, een gevarieerde klus voor een flexibel karakter!

 Vereisten/knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Bereidheid om flexibel, qua dagen, buiten kantoortijden en in geval van nood te werken;
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met de doelgroep vluchtelingen;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van een team binnen een gemeente; 

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Afgeronde opleiding op minimaal WO niveau; (25 punten)
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de doelgroep Oekraïense vluchtelingen; (35 punten)
7. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het coördineren van een team binnen een gemeente. (40 punten)

Competenties

  • Snel kunnen schakelen;

  • Hands on mentaliteit;

  • Flexibel inzetbaar;

  • In staat afweging te maken tussen wat nodig is en wat wenselijk is;

  • Communicatief vaardig Nederlandse taal (in woord en geschrift);

  • Communicatief vaardig Engelse taal (in woord en geschrift);

  • Regelaar;

  • Samenwerkingsgericht;

  • Stressbestendig/belastbaar.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9 /10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
Is hybride werken mogelijk:  ja

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 18 juni 2024, in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk maandag 17 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De aanbestedende dienst kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Hands-on coordinator opvang vluchtelingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.