thumbnail
Trainee Openbare orde en veiligheid

BEL Combinatie

Zuidersingel 5, 3755 AZ Eemnes, Nederland

Overig
Sluit over 8 dagen
55,00
32 Utrecht

Publicatiedatum:

06-08-2022

Sluitingsdatum:

19-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

-

Organisatie
De BEL Combinatie is een uitvoeringsorganisatie voor de zelfstandige gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Een organisatie die continu in beweging is en veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Wij werken vanuit de kernwaarden professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Opdracht
Wie bouwt er mee aan de integrale veiligheid?
Het integraal veiligheidsbeleid kent vele facetten. Een greep uit onze portefeuille: woonoverlast, jeugdoverlast, digitale criminaliteit, persoonsgerichte aanpak, cameratoezicht, beveiliging en high-impact crime…
Word jij onze trainee en ga je alle facetten van het veiligheidsbeleid verkennen om zo tot een integrale aanpak te komen zodat het voor onze inwoners fijn en veilig wonen is in onze drie dorpen?
Je gaat samenwerken met een enthousiast team dat werkt aan onze veiligheidsvraagstukken. Wij werken nauw samen met de andere vak afdelingen en met onze lokale en regionale partners binnen zorg en welzijn, brandweer, politie, etc. Wij werken mee aan regionale opgaven voor bovenlokale vraagstukken.

Context
De opdracht is in eerste instantie tijdelijk met mogelijkheid op verlenging. Je komt het cluster openbare orde en veiligheid meewerken met name in de uitvoering van taken met bestuurlijke en politieke prioriteit. 

Team Maatschappelijke ontwikkeling
Als trainee ga je aan het werk als junior beleidsadviseur veiligheid. Je komt te werken in het team Maatschappelijke Ontwikkeling en maak je deel uit van het cluster veiligheid.

Werkzaamheden
Als junior beleidsmedewerker OOV ga je aan de slag met de volgende zaken:

  • Beleidsadvies op de terreinen van zorg en veiligheid en digitale veiligheid, wijkgerichte veiligheid (buurtpreventie, Mobiel Media Lab etc.)

  • Adviseur voor overlast/persoonsgerichte aanpak, High Impact Crimes, cameratoezicht en digitale veiligheid.

  • In overleg met je collega’s deelnemen en ondersteunen in urgente casuïstiek: crises en incidenten, huisverboden, woningsluitingen etc.

  • Aanpak van veel voorkomende criminaliteit en High Impact Crimes.

  • Wanneer je bovenstaande onderwerpen goed beheerst, dan bestaat de mogelijkheid om je ook te verdiepen in de andere onderwerpen binnen het veiligheidsdomein.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Gaat akkoord met de deta-vast constructie. Er vindt een start plaats met een detacheringsperiode van 18 maanden, aansluitend treedt de professional kosteloos in dienst bij de BEL combinatie; Waarbij er een gedegen begeleidingstraject vanuit uitlener plaatsvindt (maak dit aantoonbaar in het cv).

Gunningscriteria (weging)
2. Een afgeronde opleiding op het gebied van veiligheid, bestuur, maatschappij of rechten (50 punten);
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring (stages worden meegerekend) (10 punten);
4. Uurtarief maximaal € 55,- exclusief btw / inclusief reiskosten woon-werk verkeer (40 punten).

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de BEL Combinatie zijn gepland op woensdag 24 augustus 2022 tussen 14.00 uur en 16.00 uur of vrijdag 26 augustus tussen 09.00 uur en 11.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 23 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

  • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot dinsdag 16 augustus 2022, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op woensdag 17 augustus 2022 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot vrijdag 19 augustus 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Trainee Openbare orde en veiligheid die deze organisatie zoekt?