thumbnail
Teamleider Lokaal Team

Baarn

Stationsweg 18, 3743 EN Baarn, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
28 Utrecht

Publicatiedatum:

23-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28

Organisatie
Bij de gemeente Baarn zijn ruim 155 medewerkers in dienst. Om onze ambities te verwezenlijken hebben we enthousiaste mensen nodig die bijdragen aan een transparante gemeente en die hun nek durven uit te steken voor inwoner en organisatie.

Onze organisatie is groot genoeg voor uitdagend werk en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid. Elke dag is anders met deze collega’s die graag voor elkaar klaar staan. Ook zijn er korte lijnen met het gemeentebestuur en het management. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden. Een baan bij ons betekent veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zaken zelf te regelen.

De organisatie is flink in beweging. De focus van de gemeente Baarn is gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: samenwerken, duidelijk en verbindend.

Opdracht
Het Lokaal Team Baarn wordt gevormd door 14 medewerkers die de inwoners van Baarn helpen om zo goed mogelijk te kunnen participeren in de samenleving. Ze begeleiden cliënten in de leeftijd van 0-100 jaar met uiteenlopende problemen die meerdere aspecten van het leven raken; van psychiatrie, verstandelijke beperkingen, financiële- en  opvoedproblematiek tot problemen bij de ouderen doelgroep. Als teamleider ben je betrokken bij de opdracht die het Lokaal Team heeft. Je stuurt hen aan waar nodig en bij waar kennis en ontwikkeling nodig is.

De teamleider is de schakel tussen verschillende organisaties waar het Lokaal Team mee samenwerkt. Je vertegenwoordigt het team bij de ontwikkelingen in de regio, hebt overleggen met regiogemeenten en met de uitvoeringsorganisatie BBS, waarbinnen de gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest samenwerken in het sociaal domein. Je stuurt met de samenwerkende partijen op efficiënte en passende dienstverlening en de implementatie van verschillende wetgevingen in het sociale domein.

Tevens adviseer je management en beleidsadviseurs over de ontwikkelingen in het sociale domein vanuit sturingsinformatie en casuïstiek.

Vereisten / knock-outcriteria

 1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;

 2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als teamleider bij een gemeente, zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning;

 3. Aantoonbaar werkervaring binnen het Sociaal domein van een gemeente.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)

 1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als teamleider bok een gemeente, zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning (30 punten);

 2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar binnen het Sociaal Domein van een gemeente (30 punten);

 3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als relatiebeheerder gemeente, welzijnsorganisaties en/of andere maatschappelijke organisaties (15 punten);

 4. Beschikbaar per uiterlijk 1 augustus 2022 of eerder (15 punten);

 5. Uurtarief maximaal €100,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (10 punten).

Competenties

 • Verbindend vermogen;

 • Dienstverlenend;

 • Coachend leidinggeven;

 • Goede schriftelijke vaardigheden;

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg, ma – di – wo – do – vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 5 juli 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 4 juli 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teamleider Lokaal Team die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.