Gemeente Baarn
Stationsweg 18, 3743 EN Baarn, Nederland
Utrecht
Werken als zzp'er bij Gemeente Baarn: ontdek deze betrokken gemeente met ruimte voor groei. Gelegen in het hart van Nederland, biedt Baarn talloze uitdagende kansen. Als freelancer kun je bijdragen aan een levendige gemeenschap en profiteren van diverse kansen die onze organisatie te bieden heeft!

Over Gemeente Baarn

Gemeente Baarn is een dynamische organisatie die zich inzet voor de lokale gemeenschap. Gelegen in het prachtige hart van Nederland, biedt Baarn een unieke werkomgeving met talloze mogelijkheden voor zzp'ers en freelancers.

Met ongeveer 25.000 inwoners en een oppervlakte van 33 vierkante kilometer is Gemeente Baarn een middelgrote gemeente die bekend staat om zijn historische charme, groene landschappen en levendige culturele scène. Als zelfstandige professional kun je hier deel uitmaken van een hechte gemeenschap en bijdragen aan de verdere ontwikkeling en vooruitgang van de regio.

Wat werken bij Gemeente Baarn echt onderscheidend maakt, zijn onze kernwaarden: betrokkenheid, transparantie en innovatie. We streven ernaar om nauw samen te werken met onze inwoners en belanghebbenden, waarbij we openstaan voor hun ideeën en suggesties. Onze transparante werkcultuur zorgt ervoor dat elke stem gehoord wordt en dat er ruimte is voor dialoog en feedback. We moedigen een cultuur van continue verbetering aan en streven ernaar om innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar we voor staan.

Als zzp'er bij Gemeente Baarn kun je rekenen op een flexibele en inspirerende werksituatie. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten en opdrachten binnen verschillende vakgebieden, zoals ruimtelijke ordening, sociale zaken, cultuur, onderwijs en meer. Onze organisatie biedt een breed scala aan inhuuropdrachten, variërend van kortlopende projecten tot langdurige samenwerkingen. Dit stelt jou in staat om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap.

Bij Gemeente Baarn hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. We streven naar een gezonde werkomgeving waarin jouw welzijn en persoonlijke groei centraal staan. Daarom bieden we diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, training en coaching om jouw vaardigheden te versterken en jouw carrière als zelfstandige professional te bevorderen.

Kortom, werken bij Gemeente Baarn biedt zzp'ers en freelancers een unieke kans om deel uit te maken van een betrokken gemeente met een rijke historie en een levendige toekomst. Ontdek de vele mogelijkheden die onze organisatie te bieden heeft en draag bij aan de groei en ontwikkeling van Baarn.