thumbnail
thumbnail

Vakadviseur beheer openbare ruimte (2 personen)

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
32 - 36 uur per week (max. 1 dag per week thuis werken) Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

31 jul 2025

Uren per week:

32 - 36 uur per week (max. 1 dag per week thuis werken)

Publicatiedatum:

2 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

Wij zoeken een vakspecialist (groen en reiniging).

Ben jij breder georiënteerd op jouw vakgebied? Dat is een fijne ‘plus’.

Als vakspecialist ben je samen met de gemeente verantwoordelijk voor jaarlijkse aanpassing van de opdracht en voor de totstandkoming van de tactische vertaling en jaarlijkse raming en planning van de opdracht door Avri.

Wij zoeken een collega die een warm ‘hart’ heeft voor het vak. Iemand die graag met ons meedenkt en meewerkt om onze ambitie waar te maken. Wij zien allerlei kansen om onze gemeenten te ontzorgen in de grote uitdagingen waar we samen voor staan. Zie jij die ook? We hebben wel een idee. En wij zijn juist benieuwd naar jouw ideeën.

Verantwoordelijkheden

Je hebt een coördinerende, ondersteunende en sturende rol binnen jouw vakgebied. Hiervoor werk je samen met werkvoorbereiders, directievoerders, toezichthouders, financiële adviseur, contractmanager en de teamleiders van de afdeling uitvoering. Vanuit jouw vakgebieden ben je contactpersoon voor de IBOR gemeenten. Je denkt mee aan het verbeteren van de dienstverlening naar de gemeenten en vertaalt de dienstverleningsovereenkomsten (DVO's) naar reguliere beheerplannen. Als budgetbeheerder stel je begrotingen en voortgangsrapportages op en werk je toe naar resultaten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 augustus 2024 tot en met 31 juli 2025 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 maal 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. Op deze offerteaanvraag zijn de VNG inkoopvoorwaarden van toepassing. Avri zal gebruik maken van het bijgevoegde standaard contract.

Eisen
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient alle gevraagde onderdelen in te vullen.

Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: - Opstellen adviezen en voortgangsrapportages (5 jaar) - Opstellen begrotingen (5 jaar) - Invullen van een projectleidersrol (5 jaar)

De kandidaat beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau met een opleiding in de richting groenmanagement of civiele techniek.

Wensen
40 %

Ervaring met het werkveld beheer openbare ruimte, aangetoond met twee referentieprojecten

30 %

Ervaring met werken binnen het politieke, bestuurlijke speelveld, aangetoond met twee referentieprojecten

30 %

Ervaring in het werken met verschillende disciplines voor het ontwikkelen van adviezen tot het stand komen van projecten, aangetoond met twee referentieprojecten

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Vakadviseur beheer openbare ruimte (2 personen) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.