thumbnail
thumbnail

Toezichthouder Groen

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 95,00
16-20uur per week Noord-Brabant

Begindatum:

17 jun 2024

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

16-20uur per week

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Opdracht omschrijving
Zoals de naam al zegt ben jij als toezichthouder groen verantwoordelijk voor het houden van toezicht op de uitvoering van groen- en cultuurtechnische projecten. In de rol van de opdrachtgever zorg jij ervoor dat de aannemer alle gemaakte afspraken na komt en het project zoals gewenst wordt opgeleverd. Een hele leuke, interessante baan waarin je zelf bij kunt dragen aan de leefomgeving van de bewoners van de gemeente Tiel!

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor toezicht op het werk uitgevoerd door onderaannemers, op gebied van groen(voorziening). Zoals aanleg en onderhoud in de openbare ruimte. Welke werkzaamheden horen hier bij?

  • Je controleert of de opdrachtnemer (meestal een aannemer) het werk conform het contract, beeldbestek en geldende regelgeving uitvoert.

  • Je bewaakt de werkzaamheden op voortgang van tijd, kwaliteit en budget.

  • Je bespreekt / beoordeelt meer- en minderwerk met je collega directievoerder.

  • Jij bent in staat om uitvoeringsrisico’s tijdens de uitvoering van het onderhoudswerk te signaleren.

Jouw bevindingen deel je met jouw collega en/of de teamleider. Binnen de aan jou toebedeelde werken ben je het interne aanspreekpunt. Het voeren van eenvoudige bestekadministratie en het voeren en vastleggen van werkoverleggen behoort vanzelfsprekend bij de taak.Indien nodig ben je in staat om op een goede en duidelijke manier te communiceren met onze burger(s) of andere belanghebbenden.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 17 juni 2024 tot en met 31 oktober 2024 voor 16-20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel met 2 maal 1 maand worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar, als Toezichthouder Groen binnen een gemeente.

  • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau

Wensen

  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar, als Toezichthouder Groen binnen een gemeente (50%)

  • Aantoonbare werkervaring met CROW beeldbestekken (30%)

  • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO-niveau (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Groen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.