thumbnail
thumbnail
Toezichthouder Civiele Techniek

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Civiele Techniek
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 85,00
32 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

08-03-2023

Sluitingsdatum:

22-03-2023

Begindatum:

17-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Als Toezichthouder Civiele techniek heb jij dé kennis van het civiele werk in de breedste zin van het woord. Jouw hoofdtaak ligt op het gebied van wegen- en bermenonderhoud, kolken en huisaansluitingen, kolkenreiniging, wegdekreiniging, objectenbeheer en diverse andere civiele klussen. Daarvoor houd je toezicht op het onderhoudsbestek, je monitort en bewaakt voortgang, planning, veiligheid en de kwaliteit van de werkzaamheden.

Als Toezichthouder Civiele techniek ga je samenwerken met vakspecialisten, werkvoorbereiders, toezichthouders en directievoerders. Als aanspreekpunt van diverse partijen ben jij in staat zelfstandig te werken en ben jij communicatief sterk. Je werkt voor 4 Ibor gemeenten in het werkgebied van Avri.

In jouw toezichthoudende rol weet jij hoe je bestekken moet lezen en begrijp je de besteksmethodiek (RAW en UAV-systematiek). Je bent verbaal sterk en overtuigend en neemt moeiteloos de communicatie met burgers en aannemers voor je rekening. Je houdt de mutaties bij in het beheerbestand en bewaakt de bestekadministratie. Je bent gedreven en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast denk jij oplossingsgericht en verzorg jij de oplossingen voor meldingen op het gebied van Civiele werkzaamheden (schades, overlast, onderhoud). In jouw rol als Toezichthouder Civiele techniek werk je gestructureerd en leg jij jouw bevindingen en verantwoording af aan de directievoerder.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Civiele Techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.