thumbnail
thumbnail
Toezichthouder Kabels en Leidingen

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Sluit over 8 dagen
Geen maximum
36 uur Zuid-Holland

Begindatum:

1 aug 2023

Einddatum:

1 feb 2024

Uren per week:

36 uur

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Organisatie
Wij zijn een 100.000 plus gemeente, onderdeel van het regionaal samenwerkingsverband Holland Rijnland en deelnemer aan de G40. In de groen-blauwe stad midden in het Groene Hart vind je een unieke combinatie van stedelijke projecten en ruimtelijke vraagstukken in een landelijk gebied. 132,5 km², waarvan 6 km² water en 8 kernen, midden in het Groene Hart: dat is Alphen aan den Rijn.

Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn Gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Samenwerkingsgericht, resultaatgericht, klantgericht en veranderingsbereid zijn onze kerncompetenties. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Opdracht
Als toezichthouder kabels en leidingen controleer je de ligging van de kabels en leidingen zoals ze in de vergunning afgegeven zijn, Je bent verantwoordelijk voor het toezicht houden op graafwerkzaamheden in het openbaar gebied. Je haalt informatie bij de ontwerpers ten behoeve van de realisatie van inrichting, en stemt de planning af met de projectleider van het werk. Van belang is dat de planning van de vooruitlopende werkzaamheden gevolgd wordt.  Door dagelijkse controle bij de werkzaamheden zorg je ervoor dat het project welke gaat starten uit kan gaan van de juiste ligging van de kabels en leidingen. Je werkt sterk samen met je collega toezichthouder, de projectleider van het werk, de beheerder van de kabels en leidingen, nutsbedrijven, burgers en aannemers.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, richting civiele techniek;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met toezichthouden in de openbare ruimte;
3. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als directievoerder kabels en leidingen;
4. Kandidaat is in bezit van rijbewijs (B);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met toezichthouder/ directievoerder kabels en leidingen (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het programma MOOR beheersysteem opbrekingen openbare ruimte (20 punten);
7. In bezit van VCA – VOL certificaat (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met contractbeheer UAV- gc (15 punten);
9. In het bezit van een Certificaat Training CROW 96a en CROW 96b (15 punten).

Competenties
- Teamspeler;
- Enthousiast;
- Communicatief vaardig;
- Overtuigingskracht;
- Oplossingsgericht.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr
is hybride werken mogelijk: Ja

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdag 7 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 6 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Kabels en Leidingen die deze organisatie zoekt?