thumbnail
thumbnail

Klantregisseur Werk

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€70
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

15 mrt 2023

Wie zijn wij?
Rijnvicus is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Wij bieden wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Onze kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat we erin geloven dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen.

Binnen het leerwerkbedrijf zijn ruim 500 medewerkers aan de slag in een aangepaste werkomgeving. Daarnaast begeleiden we ieder jaar honderden werkzoekenden naar een passende baan o.a. in onze mooie leerwerkomgeving waar we mensen opleiden naar betaalde banen in bijvoorbeeld horeca, groen, logistiek, metatechniek en schoonmaak. We werken hiervoor nauw samen met werkgevers, onderwijs en zusterbedrijven in de regio. Het ontwikkelen van de mensen doen we door middel van leerwerklijnen binnen en buiten de organisatie.

De komende jaren gaan we de leerwerklijnen verder uitbreiden, want we willen doorlopend blijven inspelen op vraag vanuit de arbeidsmarkt. Op die manier kunnen we onze mensen de beste baankansen blijven bieden. Ontwikkelen is onze core-business. Het ontwikkelen van mensen, het ontwikkelen van (nieuwe) werksoorten en het ontwikkelen van ons aanbod in productie en dienstverlening. Als je bij ons wilt werken, moet ontwikkelen je belangrijkste drijfveer zijn.

Opdracht
Je bent werkzaam bij Rijnvicus in het team Werk als klantregisseur Werk. Het team is verantwoordelijk voor de re-integratie van kandidaten uit de diverse doelgroepen van de Participatiewet waarvan we verwachten dat zij binnen 6 maanden naar werk kunnen worden begeleid. De klantregisseurs Werk werken nauw samen met de werkgeversadviseurs die ook onderdeel van het team Werk zijn.  

Regie op het proces van ontwikkeling van medewerkers en kandidaten is de meest belangrijke taak van Rijnvicus. Iedere kandidaat heeft gedurende dit proces één aanspreekpunt en dat is de klantregisseur. Het team Werk treedt hierbij op als eerste aanspreekpunt voor zowel de kandidaten als de werkgever. Ook na uitstroom vindt er, afhankelijk van de doelgroep, nog begeleiding plaats vanuit het Team Werk. Dit om ervoor te zorgen dat de plaatsing duurzaam blijft.

Door middel van een methodische aanpak begeleid je een kandidaat op de klantroute van A tot Z naar de arbeidsmarkt en je hebt hier ook de volledige regie over. Na een participatie-intake die je gezamenlijk doet met de inkomensspecialist van het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn, meld je de kandidaat aan bij Opstap, voor een verdiepende diagnose. Je stelt met de kandidaat het trajectplan op. Door middel van verschillende instrumenten die zowel binnen Rijnvicus als buiten beschikbaar zijn zet je je volledig in om het doel van een betaalde baan te behalen. Je stemt af met o.a. de praktijkopleiders en de werkleiders van de Leerwerktrajecten, de werkgeversadviseurs van het WSP en andere professionals die nodig zijn op de route die de kandidaat doorloopt.

Je bent eindverantwoordelijk voor het resultaat, verbindt en zet partijen in die bijdragen aan dit resultaat. Je controleert en evalueert het verloop van het trajectplan en stuurt bij daar waar nodig. Regie is coördineren, overzicht houden en beslissingen nemen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met arbeidsparticipatie/ re-integratie van kandidaten uit de diverse doelgroepen van de Participatiewet;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als consulent werk/doelmatigheid bij een gemeentelijke instelling;
3. Maximaal uurtarief van €70,- exclusief BTW inclusief Reiskosten woon- en werkverkeer;
4. Kandidaat is beschikbaar per 27 maart 2023 voor 36 uur per week;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als consulent werk/doelmatigheid voor de doelgroep Participatiewet bij een gemeentelijke instelling (30 punten);
6. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met Suite (25 punten);
7. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Jobhunter (25 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met Werkstap (20 punten).

Competenties/Profiel

  • Scherp op de relatie (verdiepen in wat ander beweegt, nodig heeft);

  • Scherp op resultaat;

  • Scherp op de zaak (waar gaat het over, wat zijn relevante partijen, processen en systemen);

  • Communicatief (zowel mondeling als schriftelijk);

  • Eigenaarschap;

Functieschaal
Functieschaal 9 en betreft de HR21-functie medewerker beleidsuitvoering II.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.  

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 21 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 20 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Klantregisseur Werk die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.