thumbnail
Beleidsmedewerker/handhavingsjurist

ABG organisatie

Willibrordplein 1, 5131 AV Alphen, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
18 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

06-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-03-2023

Uren per week:

18

Organisatie
De ABG-organisatie is de ambtelijke organisatie van de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle- Nassau en Gilze en Rijen. Samen met de drie gemeentebesturen zorgen wij ervoor dat de producten en diensten zijn afgestemd op de lokale behoeften van inwoners, bedrijven en belangenverenigingen. Kijk voor meer informatie over de ABG-organisatie op www.abg.nl.

Functiebeschrijving
Binnen het team Handhavingsjuristen van de ABG-organisatie zijn wij op zoek naar een handhavingsjurist die de achterstand in te vormen beleid de komende periode kan helpen wegwerken. Wij zoeken een handhavingsjurist met al enkele jaren werkervaring die wij z.s.m. in het team kunnen opnemen. Denk aan beleid op gebied van “Damocles” en/of “Woningontruiming”. Daarbij zijn een aantal dossiers op het gebied van permanente bewoning op recreatieterreinen waarin wij enkele uren per week ondersteuning in nodig hebben. Het team Handhavingsjuristen bestaat uit 4/5 medewerkers.

Uren & Werkdagen
Aantal uur per week: 18,00
Toelichting op uur per week: -
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker/handhavingsjurist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.