thumbnail

Consulent Jeugd

(Talentenregio) Gemeente Raalte

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

11-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

31-07-2022

Uren per week:

36
Geen maximum
36 Overijssel
In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. En we weten ook dat het leven lang niet achter elke voordeur een feestje is. Door allerlei oorzaken kunnen kinderen problemen krijgen waar ze niet vanzelf uit komen. Wat er ook is, ouders en kinderen moeten kunnen rekenen op adequate hulp. Binnen deze taak zoeken wij per direct een


Consulent jeugd

Dit doe jij voor ons    
In deze functie werk je binnen het team dat verantwoordelijk is voor de verwijzingen naar de specialistische jeugdhulp. Je werkt nauw samen met de professionals van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je bouwt verder aan de door hun opgestelde gezinsplannen en beoordeeld de aanvragen.
Je bent betrokken bij evaluaties en toetst resultaten. Je bent een vraagbaak voor samenwerkingspartners en de collega’s van het Centrum voor Jeugd en Gezin als het gaat om de inzet van specialistische zorg. Je bent je bewust van kosten en baten en binnen de kaders van de gemeentelijke organisatie ben je creatief en denk je Out of the Box. Je kent de jeugdwet van binnen en buiten en je zoekt samen met ouders, jeugdigen en het Centrum voor Jeugd en Gezin naar de meest passende oplossing.

Dit ben jij       
Je bent een prettige, SKJ geregistreerde, collega met kennis van zaken op HBO niveau, die goed gedijt in een dynamische werkomgeving en ook in lastige en emotionele situaties goed kan focussen op de eigen taak en rol als consulent.

Dit krijg jij van ons     
Jij krijgt een verantwoordelijke baan in een omgeving die niet stil staat.  Je werkt samen met uiteenlopende vakmensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om kinderen en hun familie de juiste steun en richting te geven. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

 

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent Jeugd die deze organisatie zoekt?