thumbnail

Consulent Inkomen

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

12-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

31-07-2022

Uren per week:

36
Geen maximum
36 Drenthe
Wij zoeken een tijdelijke collega die cijfermatig en administratief sterk is en passie voor het Sociaal Domein uitstraalt. Wij zijn op zoek naar een:

Consulent Inkomen Sociaal Domein
De functie
De werkzaamheden liggen op het gebied van Inkomen, waarbij je onderdeel uitmaakt van het team Kwaliteit & Ondersteuning binnen het Sociaal Domein. Een belangrijk element binnen de functie is dat er verbinding gezocht wordt in het Sociaal Domein met collega’s werkzaam in de teams Opgroeien, Werk & Meedoen én Vitaliteit.


Takenpakket
•        Je handelt aanvragen bijzondere bijstand en minimaregelingen af in het kader van de participatiewet en de gemeentelijke regelgeving af.
•        Je werkt intensief samen met andere collega’s van het Sociaal Domein, zoals consulenten, uitvoeringsregisseurs, handhavers en schuldhulpcoaches. 
•        Je rapporteert correct en volledig over de afhandeling van aanvragen in ons administratief systeem Suite.

*Bij alle werkzaamheden wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM, aangevuld met de procedures omtrent COVID-19 van de Gemeente Meppel.


Harde eis:
  • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding Minimaal een half jaar werk- of stage ervaring in de afgelopen 3 jaar in een soortgelijke functie bij een gemeente of IGSD (intergemeentelijke Sociale Dienst)

Gunningcriteria