thumbnail

Projectleider

(Talentenregio) Gemeente Hardenberg

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Project- en Programmamanagement ACTIEF

Publicatiedatum:

14-01-2022

Sluitingsdatum:

25-01-2022

Begindatum:

07-02-2022

Einddatum:

06-02-2023

Uren per week:

20
Geen maximum
20 Overijssel
Projectleider Simpel Switchen

Met het project ‘Simpel Switchen in de Participatieketen’ willen we overgangen in de participatieketen te versoepelen. Dan kan het gaan om inkomstenonzekerheid bij het aanvaarden van werk, of overgangen tussen dagbesteding, beschut werk, de banenafspraak en regulier werk.
Over de functie

Als projectleider van het project Simpel Switchen heb je een veelzijdige functie. Niet alleen zorg je dat het project en alle onderdelen daarvan in goede banen wordt geleid, maar je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal onderdelen hiervan. Daarbij werk je nauw samen met consulenten, administratie en applicatiebeheer.


Je houd je bezig met het optimaliseren van de dienstverlening op basis van aanbevelingen uit het rapport ‘Simpel Switchen Hardenberg’, met daarin als belangrijkste taken:
  • Het wijzigen van werkprocessen op basis van aanbevelingen uit het rapport en wensen van medewerkers.
  • Het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan voor het verbeteren van zowel interne als externe communicatie. Dit doe je samen met de collega van communicatie.
  • Het onderzoeken op welke onderdelen het aanvraagproces van de uitkering kan worden versimpeld en versneld, en dit ter uitvoering brengen binnen het project.
Je kan goed samenwerken en wilt graag gezamenlijke doelen bereiken met verschillende teams . Ben jij tussen 18 en 20 uur per week beschikbaar?


Wat we vragen?
  • Ervaring als projectleider of een soortgelijke functie binnen een gemeente
  • Ervaring met het maken en/of verbeteren van werkprocessen binnen de Participatiewet
  • Een afgerond HBO-diploma
  • Aantoonbare ervaring binnen het Sociaal Domein
  • Ervaring met de Participatiewet is een eis

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?