thumbnail

Beleidsmedewerker Sociaal Domein / Wmo

(DASTwente) Gemeente Haaksbergen

Blankenburgerstraat 28, 7481 EB Haaksbergen, Nederland

Overig ACTIEF

Publicatiedatum:

13-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

30-04-2022

Uren per week:

28
Geen maximum
28 Overijssel
Bij het team zorg en Welzijn van de gemeente Haaksbergen zoeken wij een beleidsmedewerker sociaal domein voor 28 tot 32 uur per week
Voor de vervanging van één van onze beleidsmedewerkers sociaal domein zoeken wij voor de periode van een half jaar met mogelijke verlenging een ervaren beleidsmedewerker sociaal domein met kennis van de Jeugdwet en de Wmo.

Algemeen
De gemeente Haaksbergen is een plattelandsgemeente met ongeveer 24.00 inwoners. De organisatie is in ontwikkeling en bestaat sinds 1 september uit 9 teams. De vacature valt onder het team Zorg en Welzijn.
Het team Zorg en Welzijn bestaat uit 20 medewerkers, zowel de beleidsmedewerkers als de Wmo regisseurs en consulenten en procesondersteuners vallen binnen het team. Gezamenlijk draag je zorg voor een goede uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning. De beleidsmedewerkers staan in nauw contact met de beleidsmedewerkers van het team Jeugd en Onderwijs en deze ondersteunen elkaar daar waar nodig.

Wat ga je doen?
Je bent beleidsmedewerker voor de onderdelen publieke gezondheid, huishoudelijke ondersteuning, beschermd wonen en Wmo. We werken op deze terreinen samen met andere Twentse gemeente binnen Samen 14. Daarnaast pak je voorkomende werkzaamheden op van het team Jeugd en Onderwijs om de beleidsmedewerkers van dat team te ondersteunen. Ook spelen er lokaal en regionaal verschillende projecten waar je op ingezet kan worden.

Wat vragen wij?
  • Minimaal 5 jaar ervaring als beleidsmedewerker sociaal domein binnen een gemeente
  • Kennis van de Wmo en jeugdwet
  • Relevante opleiding op minimaal Hbo niveau
  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden
  • Pro actieve houding
  • Politieke sensitiviteit

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker Sociaal Domein / Wmo die deze organisatie zoekt?