thumbnail

Beleidsmedewerker verkeer & vervoer

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

15-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

30-04-2022

Uren per week:

36
-
36 Overijssel
Beleidsmedewerker verkeer & vervoer
(36 uur per week)Als beleidsmedewerker verkeer & vervoer
ben je onderdeel van het Team Inrichting van de afdeling Openbare Ruimte. Je verricht beleidstaken met betrekking tot het taakveld verkeer & vervoer en werkt mee aan projecten of aan de verkeerskundige advisering daarvoor. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van (nieuwe) infrastructuur of ontwikkelingsplannen, waarbij je verkeerskundige principes weet te vertalen naar praktische maatregelen.

Je bent de gemeentelijke verkeersveiligheidscoördinator en daarmee verantwoordelijk voor het Programma Verkeersveiligheid (met onder meer gedragsbeïnvloedingsprojecten en de verkeerseducatie op scholen). Je vertegenwoordigt de gemeenten Dinkelland en Tubbergen in gesprekken met betrekking tot verkeersveiligheid met de provincie of in regionaal verband.

Je bent het aanspreekpunt voor de samenleving bij vragen over b.v. verkeersveiligheid of het parkeren. Je onderhoudt contacten met scholen, politie, kernraden en organisaties als ROV en VVN. Je adviseert over verkeersregelgeving en bent verantwoordelijk voor het opstellen en het uitvoeren van verkeersbesluiten, of je coördineert dat als anderen dit voor ons doen.

Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Relevante ervaring in het taakveld verkeer en vervoer en het werken in een ‘participerende samenleving’ strekt tot aanbeveling.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker verkeer & vervoer die deze organisatie zoekt?