Rondleiding van topschrijver Jeroen Windmeijer door Leiden

22 september 2023 15:00 - 17:00
Leiden
Kosteloos
Evenementen

Wil jij een rondleiding door Leiden door bestverkochte mannelijke thrillerschrijver Jeroen Windmeijer? Heel bijzonder is dat Jeroen Windmeijer alle freelancers uitnodigt om samen met hem, in het voorjaar, een wandeling te maken door “zijn” Leiden. De rondleiding is op 22 september van 15:00 tot 17:00 uur.

event

Iedere professional heeft wel eens behoefte om eens helemaal uit te rusten, helemaal los te zijn van het dagelijkse werk. En juist om er eens even uit te zijn – helemaal los te zijn van professionele werkzaamheden – bieden wij je graag een rondleiding van Jeroen Windmeijer. Het Petrusmysterie, Het Pauluslabyrint en Het Pilgrim Fathers Complot zijn alle topboeken van deze schrijver, die wekenlang deel uit maakten van de top 10 populairste, Nederlandse boeken.

Jeroen zal ons meenemen, en laten zien waar Peter de Haan, de held in Jeroens boeken, zijn avonturen beleefde. Is er een ondergronds gangenstelsel in Leiden? Kunnen we het Romeinse bronzen viziermasker bewonderen? En waar bevindt zich het manuscript van de Pilgrim Fathers? Het zijn allemaal vragen die Jeroen Windmeijer kan beantwoorden. Tijdens de rondleiding is er genoeg ruimte om met andere freelancers kennis te maken.

Voor wie?

Startende en ervaren freelancers met én zonder lopende opdracht.

Stel je vragen aan via ernst.schoneveld@kbenp.nl of bel hem op via 06 - 29 30 84 22.
Aanmelden kan via dit formulier:

Meer evenementen