Organisaties / gemeente Voorst
Gemeente Voorst
Hietweideweg 20, 7391 XX Twello, Nederland
Gelderland
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek de kansen bij Gemeente Voorst! Gelegen in Gelderland, is deze middelgrote gemeente een ideale plek voor zzp'ers. Werk mee aan de ontwikkeling van een duurzame en leefbare gemeente.

Over Gemeente Voorst

Werken bij de gemeente Voorst
De gemeente Voorst is een aantrekkelijke Gelderse gemeente gelegen tussen de IJssel en de Veluwe met ongeveer 220 medewerkers. Het werk bij onze gemeente is breed en dat levert hele leuke en interessante banen op! We zoeken geregeld nieuwe collega’s –zowel jonge talenten als ervaren krachten– die zin hebben om met een frisse blik onze teams te versterken.

Bij ons is iedereen welkom. Wij kijken naar jouw talenten en hoe je deze kunt inzetten om bij te dragen aan onze visie. Onze medewerkers zijn bepalend voor een goede dienstverlening, zij maken hierin het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij werk doet wat bij jou past en waarin jij je verder kunt ontwikkelen. De gemeente Voorst stelt cultuur boven structuur en systemen. Wij kennen geen cultuur van dikke boeken schrijven, maar van ons gezonde verstand gebruiken en onze mouwen opstropen. Van samen uitdagingen aangaan. Nuchter en realistisch en altijd gericht op resultaat.

Doordat we een relatief kleine gemeente zijn, hebben we korte lijnen met ons bestuur. Liggen verantwoordelijkheden laag in onze organisatie, krijg je ruimte om jouw talenten in te zetten, jezelf te ontwikkelen en zijn we betrokken bij elkaar. Samen zetten wij ons met plezier in voor de Voorster samenleving.