Organisaties / gemeente Montferland
Gemeente Montferland
Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam, Nederland
Gelderland
Bij Gemeente Montferland, gelegen in Gelderland, vind je als zzp'er een uitdagende inhuuropdracht. Met een gemeente van gemiddelde omvang, bieden we een unieke werkomgeving met aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie. Ontdek de mogelijkheden!

Over Gemeente Montferland

Gemeente Montferland zoekt mensen met karakter. Ben jij enthousiast, ondernemend en vind je het leveren van een hoog niveau van dienstverlening aan de burgers een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Achterhoekse gemeente Montferland, met haar 36.000 inwoners, is een landelijke, groene gemeente die de vitaliteit en eigenheid van haar kernen hoog in het vaandel heeft staan. Toerisme en recreatie vormen samen met de landbouw de economische basis. De ligging tussen het Knooppunt Arnhem-Nijmegen, Doetinchem en de Duitse grens maakt Montferland bovendien een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Mede hierdoor kent de gemeente Montferland een aantal industriegebieden. De gemeente denkt en werkt kerngericht en streeft voor haar burgers een hoog niveau van dienstverlening na.