Organisaties / Waterschap De Dommel
Waterschap De Dommel
Bosscheweg 56, 5283 WB Boxtel, Nederland
Noord-Brabant
Op zoek naar een inhuuropdracht als zzp'er? Ontdek de kansen bij Waterschap De Dommel! Gevestigd in regio Noord-Brabant, biedt deze organisatie een groot werkgebied en een breed scala aan projecten. Ervaar de unieke samenwerking met lokale gemeenschappen en draag bij aan duurzaam waterbeheer.

Over Waterschap De Dommel

Spring jij eruit?
Water is hét thema voor de komende jaren. We staan voor extreme uitdagingen en daar horen extreem goede mensen bij. Als jij van betekenis wilt zijn voor het klimaat en je omgeving, dan is Waterschap De Dommel de plek voor jou. We zoeken mensen met lef. Dwarsdenkers en aanpakkers. Mensen die eruit springen. Die met ons de uitdagingen van nu en van de toekomst willen beetpakken.

In Team Dommel voel je je op je plek
Want bij ons werk je aan projecten die ertoe doen. Daarbij mag je vrij bewegen, ondernemend zijn en jouw talenten ontwikkelen zoals je dat zelf graag ziet. Waarbij je zelf de regie hebt over jouw werkgeluk en carrière. Verder staan wij voor een vitale en gezonde organisatie, en een vitaal en gezond team. Dus ook voor een goede werk-privé balans.

De watertransitie is hier
Water is hét thema voor de komende jaren. Tot 2050 werken we als Team Dommel aan de watertransitie in ons werkgebied. Onder het motto ‘Water als basis voor een toekomstbestendige leefomgeving’ werken we samen met gebiedspartners, inwoners, boeren en bedrijven aan een waterhuishouding die in evenwicht is met de natuur en omgeving.