Organisaties / Tilburg University
Tilburg University
Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg, Nederland
Noord-Brabant
Ontdek dynamisch werken als zzp'er bij Tilburg University! Met een diverse gemeenschap en innovatieve projecten is Tilburg dé plek voor zelfstandige professionals. Ervaar flexibiliteit, innovatie en een hechte samenwerking. Ontdek of Tilburg University jouw volgende inhuuropdracht maakt.

Over Tilburg University

Help mee een maatschappelijk probleem zoals honger op te lossen met data science. Verrijk de wetenschap met jouw onderzoek. Geef een nieuwe generatie studenten de juiste bagage mee met jouw onderwijs. Laat collega’s bloeien en uitblinken met jouw ondersteuning of leiderschap. Met jouw werk bij onze maatschappelijk georiënteerde universiteit help je de wetenschap én de samenleving verder. Dit doe je tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden in een inclusief team. Daar krijg je volop kansen voor het versterken van je talenten en het ontwikkelen van een loopbaan. In een warme werksfeer waarin we hechten aan de waarden: curious, connected, caring en courageous.

Je werkt bij ons op een goed bereikbare, compacte campus met handige voorzieningen dichtbij, zoals een supermarkt, het sportcenter en horeca. Het overvloedige groen rondom nodigt uit tot wandelen, hardlopen of fietsen; schrik niet als je daarbij op een Siberische grondeekhoorn stuit of op een groepje collega’s dat wandelend vergadert! Vestigingsplaats Tilburg is een bruisende, ondernemende stad nabij Eindhoven en niet ver van de bekendste Nederlandse en Belgische steden.