Organisaties / Provincie Limburg
Provincie Limburg
Limburglaan 10, 6229 GA Maastricht, Nederland
Limburg
Ben je als freelancer zoek naar inhuuropdrachten in Limburg? Werk als zzp'er bij Provincie Limburg! Gevestigd in het zuiden van Nederland, biedt deze grote organisatie alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ontdek de dynamiek van regionale projecten en laat je ondernemerschap bloeien.

Over Provincie Limburg

Werken bij de Provincie Limburg is verrassend anders
Wie werkt bij de Provincie Limburg, werkt voor het welzijn en de welvaart van Limburg en de Limburgers. Resultaten boeken met impact is hierbij onze gezamenlijke missie. Dit doe je in een omgeving waarin je je met een schat aan cultureel erfgoed en toeristische trekpleister vrijwel op vakantie waant. Noord-Limburg heeft het natuurrijke Land van Peel en Maas en de vennen en stuifduinen in de Maasduinen. Midden-Limburg heeft het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland, de Maasplassen. En in Zuid-Limburg is er het groene Heuvelland.

De Provincie Limburg groeit naar een open, lerende overheidsorganisatie, waar ruimte is voor professionals om innovaties na te streven samen met relevante partners. Dit vraagt eigen verantwoordelijkheid van medewerkers voor hun eigen ontwikkeling. De Provincie Limburg ondersteunt krachtig persoonlijke ontwikkeling en verwacht daarbij ook initiatief en inspanningen van haar medewerkers.