Organisaties / Provincie Fryslan
Provincie Fryslân
Tweebaksmarkt 52, 8911 KZ Leeuwarden, Nederland
Friesland
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht in Fryslân? Ontdek werken bij Provincie Fryslân! Als zzp'er ervaar je hier een hechte gemeenschap en ruimte voor groei. Werk aan betekenisvolle projecten in een van de groenste regio's van Nederland.

Over Provincie Fryslân

Een baan bij provincie Fryslân is een baan van betekenis. Je werkt aan belangrijke thema’s en draagt bij aan een mooi en sterk Fryslân. Wij zijn een grote organisatie met ongeveer 750 medewerkers. Wil jij samen met collega's meebouwen aan de toekomst van onze mooie provincie? Dan is een baan bij provincie Fryslân je kans! Wij bieden je volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen; persoonlijk én in je werk.

Samen zetten we ons in voor een fijn woon-, werk- en leefklimaat voor alle inwoners en ondernemers van Fryslân, samen met de mienskip. Daarbij zoeken we de balans tussen economische belangen en een gezonde natuur. We willen bijvoorbeeld zowel onze (water)wegen begaanbaar houden als goed zorgen voor de Friese natuur. Wil jij een rol van betekenis spelen in de mooiste provincie van Nederland? We leren je graag kennen.