Organisaties / Provincie Drenthe
Provincie Drenthe
Westerbrink 1, 9405 BJ Assen, Nederland
Drenthe
Werken als zzp'er bij de Provincie Drenthe? Ontdek de mogelijkheden! Onze organisatie biedt een breed scala aan inhuuropdrachten. Met 2.100 medewerkers zijn we groot genoeg voor uitdagingen, maar klein genoeg voor persoonlijke aandacht. Ervaar de professionaliteit en onze informele werksfeer!

Over Provincie Drenthe

Bij de Provincie Drenthe draait het om samenwerking, betrokkenheid en het creëren van een duurzame toekomst voor deze prachtige regio. Met onze ligging in het noorden van Nederland zijn we trots op ons unieke landschap, rijke cultuur en levendige gemeenschappen. Als zzp'er krijg je bij ons de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze bijzondere provincie.

Met een team van 2.100 gedreven medewerkers zijn we groot genoeg om impact te maken, maar klein genoeg voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Onze organisatie biedt een breed scala aan inhuuropdrachten, zodat je als zzp'er jouw expertise kunt inzetten op diverse terreinen, zoals ruimtelijke ordening, economie, duurzaamheid, cultuur en nog veel meer. Of je nu gespecialiseerd bent in projectmanagement, advies, beleidsontwikkeling of uitvoering, bij de Provincie Drenthe vind je uitdagende opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses.

Wat werken bij de Provincie Drenthe echt kenmerkt, is onze combinatie van professionaliteit en een informele werksfeer. Hier heerst een open cultuur waarin samenwerking en ideeën delen worden gestimuleerd. We waarderen de inbreng van zzp'ers en bieden een omgeving waarin jouw creativiteit en ondernemerschap worden gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken, maar ook om te sparren met collega's en samen tot innovatieve oplossingen te komen.

Als provinciale organisatie zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het behoud van het unieke karakter van Drenthe. We streven naar een evenwichtige ontwikkeling waarbij economie, ecologie en leefbaarheid hand in hand gaan. Onze kernwaarden - samenwerking, verantwoordelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie - vormen de basis van ons handelen. We werken samen met partners, gemeenten en inwoners om Drenthe te laten groeien en bloeien, terwijl we de identiteit en kwaliteit van de provincie behouden.

Bij de Provincie Drenthe krijg je de kans om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken en de toekomst van deze regio vorm te geven. Of je nu als zzp'er op zoek bent naar een kortlopende opdracht of een langdurige samenwerking, wij bieden mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften en expertise. Sluit je aan bij ons dynamische team en maak deel uit van de positieve verandering die we samen realiseren.